Ezek a legnépszerűbb szauna illatok!

Emlékeztek még a szauna illatos kérdőívünkre, amelyet abból a célból készítettünk, hogy kiderítsük, mely illatokat kedvelik a férfiak és melyekért rajonganak inkább a nők? A kérdőívre közel 130 kitöltés érkezett, a válaszok alapján a következő statisztikát állítottuk össze:

Összesen 55 nő és 73 férfi vett részt a kutatásban. Az eredmények elemzésénél azokat az illatokat vettük számításba, amelyet legalább ketten megjelöltek vagy megemlítettek az űrlap kitöltése során. A három legnépszerűbb illat nemtől függetlenül:

Eukaliptusz szauna illat Menta szauna illat Levendula szauna illat
eukaliptusz  menta  levendula szauna illat 705 800x800

Az eukaliptusz és a menta a férfiaknak köszönhető, hogy felkerült a dobogóra, tehát az abszolút győztes kétségtelenül a levendula szauna illat. :-)

Érdekes, hogy a válaszok alapján a vilmoskörte, a nyírfa, a narancs, a jégcseresznye, az alpesi herbal és a citromos fenyőerdő, valamint a papaya illatáért tipikusan inkább a férfiak rajonganak, míg az almavirághoz, a kubebához és a cseresznye-banán illatához inkább a nők vonzódnak.

illatok

Ha nem akarsz mellélőni és minden Vendég számára kedvezni szeretnél, akkor a következő illatok közül érdemes választani, hiszen ezekre nemek tekintetében megosztott arányban érkeztek szavazatok:

 

Köszönjük szépen a válaszokat! :-)

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: