Fürdőruha nélkül szaunázol? Akkor ezt NE töltsd ki, csak oszd tovább!

Emlékeztek még arra a kérdőívünkre, melyben annak az okát igyekeztük megfejteni, hogy miért vannak sokan, akik akik fürdőruhában lépnek be a szaunába? Közel 200 válasz érkezett szaunás közösségünktől. Ezúttal nem találgatunk!

Hiszen igazi előrelépést akkor érhetünk el, ha a probléma okát feltárjuk. Ezúttal megkérünk mindenkit, aki a helyes szaunázás szabályait betartja, ne töltse ki az alábbi adatlapot. Ellenben ossza tovább, hogy minél szélesebb közönséget tudjunk megszólítani. Bízunk benne, hogy kérdéseinkkel mi is kérdéseket ébresztünk azokban az emberekben, akik mindeddig csupán azért hagyták magukon a fürdőruhát, mert még nem jutott el az üzenetünk. Emellett pedig végre tényleges válaszokat kaphatunk arra, hogy akik már ismerik a szaunázás szabályait, miért érzik kellemetlennek megválni a fürdőruhától. MEGOSZTÁSI LINK: https://forms.gle/nKHchKFisc1jrTpt7

Természetesen ettől függetlenül kielemeztük válaszaitokat. Igazán érdekes lesz összevetni saját gondolatainkat a tényleges okokkal – vajon jól ítéltük meg a helyzetünket?

A 189 válaszadóból csupán heten voltak, akik fürdőruhában szaunáznak. Közülük többen jelezték, hogy az egyetlen akadály maga a lehetőség, hogy levethessék azt.

A rendszeresen szaunázó kitöltők között háromféle válasz között oszlott meg a vélemény, nagyjából egyenlő arányban. Az egyik csoport úgy véli, a helyzet siralmas, a másik, hogy bár fejlődünk, de nagyon lassan és még sok akadály áll előttünk. A harmadik csoport pozitívan gondolkodott, egyértelműen látják a fejlődést. Úgy véljük ez egy pozitív dolog – a kérdőívet 2017-ben indítottuk útjára, azóta sok minden fejlődött és azért a válaszadók kétharmada bizakodva tekint a jövőre.

A többség, a válaszadók fele úgy véli, hogy mindennek az oka a szégyenlősség, 37% pedig a tájékozatlanságot tartja a probléma gyökerének. A fennálló válaszok mindkettő tényezőt okolja, valamint azt, hogy sok szaunázóhelyen még mindig nem lehetséges fürdőruha nélkül belépni a kabinba.

Segíts válaszokat kapni a minden szaunást foglalkoztató kérdésre: mi az oka, hogy sokan még mindig helytelenül használják a szaunát? Oszd meg a kérdőívet például a Facebook oldaladon, vagy azokon a helyeken, ahol véleményed szerint sokakhoz eljuthat a kérdőív a következő link segítségével: https://forms.gle/nKHchKFisc1jrTpt7

Nagyon köszönjük!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: