hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Szaunamesterek tesztelték a Saunum szaunaklímát! - íme a West Wind Sauna Team élménybeszámolója, tapasztalata

  • Posted on:  hétfő, 10 May 2021 11:03
  • Írta: 

Végre Szaunamestereknek is lehetőségük adódott kipróbálni a világújdonságnak számító Saunum szaunaklímát! Hamarosan mi is megosztjuk személyes tapasztalatainkat a visszajelzések alapján, előbb azonban Tótfalusi Roland Szaunamester beszámolóját olvashatjátok.

saunum szaunaklima teszt2A Szaunabolt.hu és Verebi Zoltán jóvoltából lehetőségünk nyílt tesztelni a világújdonságnak tekinthető Saunum kályhák kiegészítő elemét, magát a hőkiegyenlítő szaunaklímát.

A felöntések fatüzelésű, 85-90°C-os szaunában történtek, ahol még hatványozottabban érezhető a felső és alsó légrétegek közötti hőeltérés. A kiegészítő berendezésnek köszönhetően főként a bemelegedési szakaszban vált igazán érezhetővé, hogy a hőkiegyenlítés valóban megtörténik és a „hideg lábak” effektus minimalizálható.

A szaunaklíma a felső légrétegből valóban lerántja a párás, forró levegőt, majd egyenletesen áramoltatja az alsó légrétegbe, mindezt az alsó fertőtlenítő hatású sókristályokon áteresztve.

A vendégek és a mesterek egybehangzó vélemény alapján valóban hatásosan működött a programok során a szaunamestert nem helyettesítő, de a szauna élményt és komfortot kimagaslóan támogató berendezés. A teszt rendkívül jól sikerült!

Összegezve: a Saunum kályhák kiegészítőjeként kapható „szaunaklíma termék a hőkiegyenlítésnek és kényelmi funkcióinak köszönhetően határozottan JAVASOLT a West Wind Sauna Team mesterei szerint!

2021.05.10., Tótfalusi Roland
West Wind Team