hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Végre Szaunamesterek is teszt alá vetették a Saunum szaunaklímát!

  • Posted on:  kedd, 11 May 2021 09:49
  • Írta: 

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy összességében mind a Vendégek, mind a Szaunamesterek meg voltak elégedve a Saunum forradalmian új technológiájával. A Saunum szaunaklíma a szaunamester programok alatt és a felöntés nélküli szaunázások alkalmával is ki lett próbálva és egyértelműen nagy sikert aratott.

Hogy a Vendégek és a Szaunamesterek is egyértelműen érezzék a különbséget, a teszt során egyszer a Saunum használata nélkül zajlott a program, a másik felöntésnél körülbelül félidőben bekapcsoltuk a készüléket, illetve olyan programra is be lehetett ülni, amikor végig működött a szaunaklíma.

Az egyik legérdekesebb tapasztalat, hogy most először a szaunaorgazmus a megszokottól eltérően a talpól indult, illetve mindenki sokkal könnyebben kezdett el izzadni. A kabinban valóban egyenletes volt mindenhol a hőmérséklet.

Nagyon fontos megállapítást nyert, hogy a pára eldolgozása továbbra is a Szaunamester feladata, a Szaunamestert a Saunum nem megfosztotta a munkájától, mindinkább segítette azt.

Így bátran kijelenthetjük, hogy a Saunum szaunaklímái a felöntőkabinokban is megállják a helyüket!

Nagyon köszönjük a West Wind Sauna Team mestereinek munkáját, a Vendégek részvételét, és hogy őszintén megosztották velünk véleményüket, tapasztalataikat!

A Saunum szaunaklímáit itt tekintheted meg! >

Aki esetleg még nem ismeri a Saunum szaunakályháit, az alábbi videóban tájékozódhat a készülék lényegéről és működési elvéről: