hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Megrendezésre kerül a IV. Magyar Szauna Klasszik!

  • Posted on:  csütörtök, 22 July 2021 07:19
  • Írta: 

Örömmel értesítünk, hogy a Magyar Szauna Klasszik idén IV. alkalommal kerül megrendezésre a Hertelendi Termálfürdő és Szaunaparkban 2021. szeptember 03. és 05 között.

Amit a versenyről tudni érdemes

Minden a versenyen résztvevő szakképzett szaunamester egy azonos szakágban ugyanazon értékelési szempontok és feltételek mellett versenyez. Az értékelési szempontok között szerepel a szaunamester megjelenése, legyezési technikája, az illatok használata, a jó érzet tényezője és a szakmai kompetenciák is, melyeket szakértői zsűri értékel.

A Magyar Szauna Klasszik célja a szaunafelöntések minőségének javítása, valamint a szaunába járó közönség körének kiszélesítése. Az esemény megrendezésével céljai között szerepel az is, hogy a szaunázás szerelmeseit, valamint az új, fiatalabb célközönséget is megszólítsa.

Klasszikus szauna programok, színvonalas kikapcsolódás és wellness szaunamestereknek és vendégeknek egyaránt. Vissza a szakmai gyökerekhez!

Jelentkezési feltételek szaunamestereknek

Minden olyan szaunamester nevezhet, aki 18 éves elmúlt, magyar állampolgár, szakképesítéssel rendelkezik, valamint igazolni, tudja, hogy legalább egy éve rendszeresen tart szaunafelöntéseket. A részvételre pályázni első körben a szakképesítést és gyakorlás helyét igazoló dokumentumokat és egy rövid bemutatkozót szükséges megküldeni a szervezőknek. Második körben egy kis videót, melyben szerepelnie szükséges egy rövid bemutatkozásnak, miért szeretne jelentkezni és az alap legyezés technikák valamint azok kombinációjának bemutatása.

Ha a részvételi feltételek nem teljesülnek a szervezőknek ellenőrizniük szükséges azokat.

A csatolni szükséges dokumentumokat és videót az alábbi e-mail címre várjuk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A résztvevők nem a jelentkezés sorrendje alapján kerülnek kiválasztásra.

Nevezési díj: NINCS - Nevezési határidő: 2021. július 31.

További információkért keressétek fel a Magyar Szauna Klasszik hivatalos weboldalát, melyen folyamatosan frissülnek az információk!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: