hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Szaunázz velünk online is!

  • Posted on:  szerda, 21 October 2015 21:57
  • Írta: 

Felismertük, hogy már nem elég a közös szaunázás, a klubélet - ahhoz, hogy előre tudjunk lépni a vilgáhálón való megjelenés is elengedhetetlen. Az online felületeken amellett, hogy állandó kapcsolatot tudunk tartani, az újdonságokról, fejlődésekről folyamatosan tájékoztatni tudunk benneteket. Ezen felül ez egyfajta lehetőség, hogy másokkal is mélyrehatóan meg tudjuk ismertetni a szaunázás világát.

Több platformot is elindítunk egyidőben. A tervek, a célok megfogalmazódtak, bátran nézünk a kihívások elé.

Facebookon már rég jelen vagyunk, köszönhetően nektek már közel háromezer rajongónk van, ami napról-napra folyamatosan növekszik. Köszönjük! Instagram oldalunkat közel egy hónapja indítottuk, már több mint nyolcszáz követőnk van, nem titkolt célunk a fiatalok megszólítása, elérése. Google nagy barátunkánál is van lehetőség promócióra a Google+ biztosít számunkra szintén lehetőséget népszerűsítésre. Akik rendelkeznek gmailes fiókkal mindenképp látogassanak el legújabb platformunkra. Új felületeinkhez tartozik még youtube csatornánk, melyen videós tartalmainkról fogunk hírt adni. Számunkra is teljesen új terület, mely nagy kihívásokat tartogat még számunkra is a twitter.

szauna

 

Jelenleg honlapunk közösségi funkciói még váratnak magára, de addig se kelljen teljesen nélkülöznöd szaunás társaid virtuális jelenétét, csatlakozz Magyarország legnagyobb szaunás közösségi csoporjához, ahol mindenféle hírt, eseményt, élményt osztanak meg tagjaik.

 

bannerjelentkezes2 

 

Nagy lendületet vett most életünk, bizakodva nézünk a jövőbe.

 

Várjuk mindenféle észrevételetek, információtok, anyagotok, bármit amit szeretnétek velünk, és/vagy akár a nagyközönséggel megosztani: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jó Szaunázást és Pihenést Kívánunk!

SzaunaClub

 

Keress, kövess minket a többi platformunkon is! Köszönjük!

facebook 50x50 GooglePlus logos 50X50 Twitter Log 50x41 instagram 50x50 Youtube logo 50x50