hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Segíts, hogy mindenki megtalálja kedvenc szaunahelyét!

  • Posted on:  péntek, 10 March 2017 13:38
  • Írta: 

Veled is előfordult már, hogy olyan felülmúlhatatlan szaunaélményben volt részed, hogy legszívesebben mindenkivel megosztottad volna? Vagy esetleg pontosan az ellenkezője történt és azt kívántad, bár mindenkit óva inthetnél a kellemetlen helyzettől? Legújabb portálunk pontosan ebből a célból jött létre…

Az elmúlt évek során

  • színtereket biztosítottunk a szaunázók számárára csapatépítés céljából;
  • kialakítottunk egy teret, ahol a különböző szauna kellékeken felül pontosan tájékozódhatsz a termékek előnyeiről és hátrányairól egyaránt;
  • lehetőséget nyújtottunk, hogy a szaunamesterek online is bemutatkozzanak a közönségnek és
  • igyekeztünk minél több, színes és érdemi hírrel szolgálni.

Ezúttal pedig szeretnénk, ha a kör, amit kialakítottunk, végre kiteljesedne, és a segítségeddel összegyűjthetnénk az összes szauna helyet nem kizárólag hazánkra fókuszálva.

szaunashowbann2

Egy oldal, ahol élményeidet megörökítheted

A Szaunashow.hu oldalán nem kizárólag területek szerint válogathatsz a különböző szaunák közül, de számos más fontos információk alapján is szűkítheted a találati listát. Például, hogy mennyibe kerül a belépőjegy ára, vajon textilmentes-e a hely, vagy hogy milyen szauna típusok érhetőek el.

A szűrést követően pedig a részletes leírásból, a mások által leírt élménybeszámolóból már könnyedén eldöntheted, hogy melyik is lesz számodra a tökéletes választás.

Épp úgy, ahogy te okulsz mások kalandjaiból, úgy teheted közzé saját beszámolóidat, tapasztalataidat azokról a létesítményekről, amelyeket már bejártál.

Mi is a legfőbb célunk?

Mindenekelőtt természetesen egymás pontos tájékoztatása. Ezen felül azonban nem titok, hogy azt akarjuk, hogy a fürdők, a szállodák, az uszodák vagy bármilyen jellegű létesítmények, amelyek megnyitják kapuikat a szaunázni vágyó vendégek előtt, azok igényesen, a szauna kultúrájának megfelelően működjenek.

A portál a szaunázni vágyó vendégek számára megelőzi az esetleges csalódásokat, a szaunamesterek megtalálhatják az igényeikhez tökéletesen illeszkedő helyet és nem utolsó sorban a szaunákat üzemeltetők számára egy lehetőség, hogy bemutathassák magukat célcsoportjuknak, a szaunázók nagyközönségének.

Hogy törekvéseink célt érjenek, a te segítségedre is szükségünk lesz! Érjük el együtt, hogy mindenki bármikor, bárhonnan és hitelesen tájékozódhasson, ha szaunázásról van szó. Töltsd fel és oszd meg szaunás tapasztalataidat, élményeidet.