hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Ne maradj le nyitó hetünkről!

  • Posted on:  hétfő, 10 July 2017 06:35
  • Írta: 

Örömmel jelentjük be, hogy SzaunaBoltunk kibővült, így a helyszínen vásárolt termékeket akár azonnal ki is próbálhatod vadonatúj szaunánkban! Ráadásul a mai naptól fogva egészen vasárnapig (07.16-ig) nyitási kedvezményekkel és sok-sok meglepetéssel várunk!

DSCN7597Milyen meglepetések várnak a SzaunaClub wellness részlegén?

Mivel mi is azokat a helyeket keressük, amelyek valóban a helyes szaunázás kultúráját igyekeznek széles körben megismertetni, így magunk is erre törekszünk. A kabin csupán néhány lépésre helyezkedik el a SzaunaBolttól, így a nálunk vásárolt termékeket rögtön ki is próbálhatod!

Nem kizárólag szaunával bővültünk! Wellness részlegünk egy jakuzzival ellátott tágas helyiséget is kapott, ahol pezsdítő élményben lehet részed!

Ha ez még nem lenne elég, a masszázs szobában profi masszőr nyújt páratlan relaxációs élményt, miközben segít megszabadulni a különböző testi fájdalmaktól.

Ami minden vendégnek jár!

Aki a nyitó héten érkezik (2017.07.10-16. között) és részt vesz velünk a wellness részleg megünneplésében, 15% kedvezményben részesítjük helyben történő vásárlás esetén.

Ezen felül hidegvízzel, korlátlan sütemény- és kávéfogyasztással kedveskedünk minden érkező vendégünk számára!

 

 

Hogyan is juthatsz el hozzánk?

A SzaunaBolt Budapest VIII. kerület Üllői út 94-98. alatt, a Hunguest Hotel Millenniumban található. A környéken rengeteg parkolási lehetőség adott, de tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető, a Népligettől csupán néhány perc sétával. Az épületbe belépve rögtön balra kell fordulni, majd végig a folyosón, le a lépcsőn és már meg is érkeztél, de a portán mindenkit segítőkészen tájékoztatnak.

Gyere, mi már itt várunk! :-)

nyitó