hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Nyereményjáték! Kedvenc szaunahelyed most ismét szaunasapkát ér!

  • Posted on:  csütörtök, 28 September 2017 11:53
  • Írta: 
Egyre hidegebbek a hajnalok, egyre korábban bukik alá a Nap a horizonton - mi még sem szomorkodunk, hiszen a őszi-téli cudar időben esik a legjobban beülni a forró szaunakabinba. Na de hova érdemes ellátogatni idén? A SzaunaShow oldalát pontosan erre a célra hoztuk létre - hogy ez többé ne okozzon senkinek se fejtörést!

Célunk tehát, hogy egy közös, mindenki számára elérhető gyűjteményt hozzunk létre nem kizárólag a hazánkban fellelhető szaunahelyekről. Az oldal nyitása óta közel 140 szaunázóhelyet sikerült összegyűjteni, azonban ennél sokkal több lehetőség van! Segítsd munkánkat, töltsd fel ismert szaunahelyedet - minden egyes feltöltött új szaunahelyért cserébe egy sorsjegyet adunk, amellyel nagy eséllyel indulsz a főnyereményért!

Hogyan lehet hozzájutni a sorsjegyhez?

Látogass el a Szaunashow.hu oldalára vagy kattints ide és töltsd ki az ott található űrlapot. Ahhoz, hogy részt vegyél a sorsoláson mindenképpen bizonyosodj meg felőle, hogy az adott létesítmény még nem szerepel az adatbázisunkban és persze ne felejtsd el megadni az e-mail címedet, ami alapján a sorsolást végezzük. Ahányszor új szaunázóhelyet töltesz fel az oldalunkra, annyiszor egy új sorsjegyet kapsz! November 18-án, a sorsoláson pedig annál többször fog szerepelni a neved a kalapban!

A főnyeremény egy SzaunaShow mintás szaunasapka, amely kiváló hővédelmet biztosít szaunázás közben! :-)

showbann1

A nyereményjátékot tehet a november 18-án esedékes 
VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság szegedi fordulója zárja,
az aznap éjfélig a beküldött szaunahely címeket még beleszámítjuk a játékba!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: