hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Legyél te is SzaunaClub tag!

  • Posted on:  szerda, 04 October 2017 11:13
  • Írta: 

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén továbbra is szeretnénk kedvezni azon Vendégeink részére, akik rendszeresen követik nyomon a SzaunaClub mindennapi életét. Így webáruházunkban már igényelhető az újévi TörzsvendégKártya, amely számtalan lehetőséget nyit meg és még több kedvezményt kínál tulajdonosa részére.

A kártyát igénylők azon túl, hogy az áruházunkba személyesen betérve minden egyes termékeket 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg, számos magyarországi fürdőzőhely belépőjegyének, szolgáltatásának, termékeinek árából is további kedvezményt kapnak. Az elfogadó helyek listáját folyamatosan bővítjük, érdemes tehát nyomon követni a következő oldalt: http://bit.ly/kartya-elfogadohelyek .

Ingyen programok a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságokon

A MOSZB fordulói évről-évre egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert, így mind a VIP, mind a helyjegyek néhány nap alatt elkelnek. A VIP jeggyel korlátlan szaunaprogramon vehet részt a jegy tulajdonosa az egyes fordulókon, a helyjegyek pedig 3 biztos ülőhelyet garantálnak.

Amennyiben van SzaunaClub tagsági kártyád, akkor ebben az esetben 4 ingyen helyjeggyel ajándékozunk meg, amelyet bármelyik programon felhasználhatsz ülőhelyek függvényében. Természetesen, ha biztosan tudni szeretnéd a fix helyedet kedvenc Szaunamestered előadásán, a tagsági kártyával 3 helyett 4 helyjegyet tudsz vásárolni.

kártya

Szaunamester képzés kedvezményes áron

Elhatároztad, hogy elsajátítod a szaunamesterséget? Akkor számodra mindenképpen javasolt a kártya igénylése, hiszen felmutatásával a SzaunaClub képzésének díjából is 10%-ot elengedünk.

Kattints ide a kártya igényléséhez >>

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: