hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Most duplán megéri szaunás kelléket vásárolni!

  • Posted on:  hétfő, 08 January 2018 07:41
  • Írta: 

Évindító akciónk keretein belül most minden 30.000 foirntot meghaladó vásárlás szaunás kellékeink közül dupla annyit ér!

Az Andromeda Travel Utazási Iroda jóvoltából minden webáruházunkban leadott  rendelésért, amely meghaladja a 30.000 forintos értéket, egy 35.000 forint értékű görögországi tengerparti Álomország Tengerpartján üdülési utalvány is jár!

utazás andromed

Mit érdemes tudni Görögország népszerű üdülőhelyéről?


Makrygialos lélegzetelállító természeti adottságai önmagában elvarázsolják a turistákat, ehhez azonban párosul a helyibeliek barátságos fogadtatása, a történelmi emlékek varázsa, a megannyi sportolási és szórakozási lehetőség. Itt található Görögország legnagyobb kagyló-neveldéje, a helyi gasztronómiai specialitások, illetve a hagyományos görög ízek pedig még tovább kényeztetik a látogatókat.

Ami pedig minden szaunást kíváncsisággal tölthet el, az a közelben található különleges tengeri sólepárló, ahol a nyertesek szinte érintetlen természetben élvezhetik a sós peelinget.

Szívesen csobbannál egyet a görög tengerparton?

Nézz körül a Szaunabolt.hu termékei között, kattints ide >>

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: