hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

A természet valódi ereje az Oshadhi illóolajokban!

  • Posted on:  szerda, 14 February 2018 08:08
  • Írta: 

Örömmel jelenthetjük be, hogy a SzaunaBolt termékpalettája egy különleges, bio illóolajjal bővül! Hogy miben áll a varázsa? Azok a növények, amelyeket az Oshadhi illóolajainak üvegcséibe szánnak kivételes bánásmódban részesülnek! – Megkímélik őket a különböző vegyszerektől, kézzel dolgozzák fel őket és gondosan ügyelnek rá, hogy a Vásárló sokáig élvezhesse az illatot, amelynek már 1-1 cseppje is valóban olyan tiszta, intenzív élményt nyújt, mintha egy jó nagy maroknyit összefognál az adott növényből és abba szimatolnál bele!

Az Oshadhi illóolajainak egyes fajtáit a SzaunaBolt üzletünkbe személyesen betérve már megkaphatod. Illetve néhány illatból 100 és 200 ml-es kiszerelésben hidrolátumot is biztosítunk, amelyek az illóolaj készítés melléktermékeként kerülnek palackozásra. A hidrolátumokról tudni kell, hogy 100% tisztaságúak és tartalmazzák az adott növény illatát - a különbség csupán az illat töménységében fedezhető fel. A termékeket hamarosan online is elérhetővé tesszük! :-)

Már elérhető Oshadhi illatok a SzaunaBoltban: Citrus liget, Szauna, Téli védelem, Relaxáció, Téli álom, Gyermeki álom, Három nap, Erdő, Rózsafüzér, Egzotika, Narancs.

Mit érdemes tudni az Oshadhi illóolajairól?

Mi a titok? A természet valódi szeretete!

Természetesen, ha egy illóolajjal már kezdetektől ilyen finoman bánnak, a Vásárlónak is ügyelnie kell néhány dologra, kiváltképp a tárolásnál. Interjúnkban Baglyos Annamária, az Oshadhi magyarországi forgalmazója részleteiben mutatja be az Oshadhi bio illóolajainak előállításának különleges lépéseit és azt is, hogyan őrizheted meg az így kapott magas minőséget!

Több mint 40 év tapasztalat, számos kutatás, kemény munka és elkötelezettség – igazi sikertörténet jellemzi az Oshadhit. Hogy ismerkedtetek meg az Oshadhival és miért döntöttetek úgy a férjeddel, hogy elhozzátok Magyarországra is ezeket a terápiás minőségű illóolajokat?

Egy nagyon kedves ismerősünk által fedeztük fel az Oshadhi márkát és szerelem volt az első „szippantásra”. Lenyűgözött minket, hogy milyen természetes, tiszta, friss illatokat, tisztán a növényekből készült illóolajokat tartalmaznak ezek az üvegecskék.

Nagyon szimpatikus volt, ahogy a természetet tisztelik az Oshadhinál, valamint az, hogy nagyon nagy tudás áll a cég mögött, hiszen a cég alapítója dr. Malte Hozzel az aromaterápia híres kezelőorvosa és oktatója.

A felhasznált, gondosan válogatott növényeket - amelyekből az illóolajok készülnek - mindig a természetes élőhelyükön választják ki a világ minden táján és a lepárlás is ott történik ellenőrzött körülmények között. Azután az olajokat, a hidrolátumokat a cég központjába, Németországba szállítják, ahol nagyon finom bánásmód jellemzi a palackozást és a csomagolást.

Az Oshadhi filozófiája, hogy az illóolajok magukban hordoznak egyfajta isteni életenergiát, melyet tisztelettel kell kezelni és meg kell őrizni a feldolgozás során. Ezeknek az ismeretében döntöttük el a férjemmel, hogy ezzel szeretnénk foglalkozni, szeretnénk itthon, Magyarországon is forgalmazni az Oshadhi termékeket, hogy eljuttassuk az emberekhez a természet erejét ezeknek a csodás illóolajoknak a segítségével.

oshadhi2

Mi a különbség a hagyományos és a terápiás minőségű bio illóolajok között - mit tapasztalhat a Szaunamester, amikor átvált termékekre?

Az Oshadhi illóolajok és az abból készült termékek a legkörültekintőbben előállított aromaterápiás termékcsoport a világon. Az üvegcsékbe zárt természet érződik minden cseppben.

Nem tartalmaznak semmilyen szintetikus összetevőt, adalékanyagot. Az illóolajok többsége bio minőségű, az európai Eco-Cert minőségellenőrző testület tanúsítványa garantálja, hogy az Oshadhi összes terméke megfeleljen a nemzetközi elvárásoknak. A bio minősítés azt jelenti pontosan, hogy a földeken nem használnak műtrágyát, kémiai növény-, állat-, és gombairtó szereket a növények termesztésekor.

Az illóolajok előállításánál a desztilláció alacsony nyomáson történik. Nincs túlhevítés, lassan desztillálják, hogy az aktív összetevők maximálisan megmaradjanak az illóolajban, amik hozzájárulnak az olaj speciális aromatikus hatásához és gyógyító erejéhez. Ha túl gyorsan desztillálnak egy olajat, azaz magas hőmérsékleten és nagy nyomás alatt, akkor ezek a nagyon értékes összetevők elvesznek.

aromaterapiaesszauna

Az illóolajokat kézzel állítják elő, kézzel palackozzák és címkézik, nincs gépesített termelés. Mit veszíthet az az illóolaj, amelyet gépek segítségével állítanak elő?

Minden Oshadhi termék kézzel készül, mellőzve az elektromágneses hullámokat kibocsátó gépeket, hogy ne zavarja meg semmi az olajok rendkívüli és finom energiáit.

Míg más cégek gépesíteni próbálják az illóolaj készítés folyamatát, addig az Oshadhinál úgy kezelik az olajokat, mint élő molekulákat, melyek energiáját meg szeretnék őrizni.

A hosszú évek alatt tapasztalta, az odafigyelő munka és hozzáállás pozitív hatással van az olajok minőségére. Az a cél, hogy a legjobb minőségű legyen, mikor eljutnak a végfelhasználóhoz, tartalmazzák és átadják számára a növények természetes éltető energiáját.

 

Mit kell tudni a terápiás minőségű illóolajok felhasználásáról, illetve mi a tárolási javaslat, amivel hosszú ideig megóvhatja a Vásárló az olajok eredetiségét?

Ezek az illóolajok magas koncentrátumú gyógyászati hatóanyagok, melyek jó hatással vannak mind a testre, a szellemre és a lélekre. Azonban fontos, hogy tisztában legyünk hatásukkal, helyes használatukkal.

Az illóolajokat cseppekben adagolják és “a kevesebb több” szabálya érvényesül. Fontos, hogy kellő körültekintéssel használjuk és tároljuk az illóolajokat. Tájékozódjunk akár aromaterapeuta szakember segítségével az olajok terápiás hatásáról. Alapvető feltétel az is, hogy az üvegcséket ne tartsuk napfényes, meleg helyen, illetve elektromágneses készülékek közelében (telefon, mikrohullám, televízió, számítógép).

Sós Gabriella, dr. Malte Hozzel, Fabienne Hozzel, Baglyos Annamária, Horváth SándorSós Gabriella, dr. Malte Hozzel, Fabienne Hozzel, Baglyos Annamária, Horváth Sándor

Mire vagytok a legbüszkébbek, amit eddig elértetek a vállalkozással Magyarországon?

Tavalyi évben, ősszel megrendezésre került a Magyarországi Aromaterapeuták Egyesületének szervezésében a BUDAPEST DROPS konferencia, ahol mi arany fokozatú támogatója voltunk az eseménynek. Az egész napos konferenciára eljött az Egyesület meghívására az Oshadhi alapítója, dr. Malte Hozzel is, aki nagyon érdekes előadást tartott a résztvevőknek.

Azóta sokan keresnek minket és érdeklődnek termékeink iránt, aminek nagyon örülünk, hiszen nagyon fontos, hogy ezeket a minőségi termékeket eljuttassuk akár a szakembereknek, akár a magánszemélyeknek.

 

Csupán kíváncsiságból - számodra melyik illat a legkedvesebb? :-)

Szinte mindegyik a kedvencem, de ha mégis ki kellene emelni akkor a szívemhez közel állnak a virágos illatok és a fenyő félék. Például az ylang-ylang, a jázmin, a neroli, valamint az erdei fenyő, főleg így a téli időszakban nagyon szeretem.


 

Nagyon szépen köszönjük a válaszokat! :-)

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: