hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Díjmentes termékbemutató nap a Szaunaboltban!

  • Posted on:  szerda, 21 February 2018 05:45
  • Írta: 

Nem régiben nyílt lehetőségünk bemutatni egy interjú keretein belül a SzaunaBolt egy igazán különleges újdonságát, az Oshadhi bio illóolaját! A természetes körülmények között, tisztán, finoman, kézzel előállított illóolajok legfőbb javára írható tulajdonsága, hogy már egy-egy cseppje is intenzív, élethű illatot kelt. Nem is csoda, hiszen 100%-os tisztaságú illóolajokról beszélünk, amelyek bizonyára Téged is el fognak varázsolni - amennyiben eljössz az Oshadhi ingyenes termékbemutató napjára, akkor erre hamarosan alkalmad is nyílik!

Az Oshadhi bio illóolajainak termékbemutatóján a korábbi interjúnkban már bemutatott Baglyos Annamária, az Oshadhi magyarországi forgalmazója személyesen mutatja be a palackba zárt különlegesség minden tulajdonságát. Lehetőség nyílik az illatok megszaglására, ki lehet próbálni és a helyszínen természetesen azonnal meg is lehet őket vásárolni.

aromaterapia

A termékbemutató helyszínét a Hunguest Hotel Millenniumban található SzaunaBolttal egybekötött wellness részlegünkben kerül sor március 17-én. A helyszín befogadóképessége korlátozott, így annak változtatásának jogát fentartjuk! A rendezvényre, ahogy említettük, a belépés díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött, amelyet a következő linkre kattintva közvetlenül is elérhetsz!

Regisztráció az Oshadhi termékbemutatóra >

Várunk szeretettel minden kíváncsi érdeklődőt! :-)