hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Neked már van ingyenes wellness belépőd? Csupán 10 percbe kerül a garantált jegy!

  • Posted on:  szerda, 18 July 2018 11:33
  • Írta: 

Már csak 15 napig fogadjuk a válaszokat! | Mindenek előtt szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik kérdőívünk kiöltésével már megajándékoztak válaszaikkal. Be kell, hogy valljuk, álmainkban sem mertük remélni, hogy ennyi őszinte, jól átgondolt kitöltés érkezik be hozzánk. Ez is azt bizonyítja, hogy jó irányba tartunk céljaink megvalósításában, amelynek egyik fő eleme egy igazán összetartó, minden tekintetben elégedett szaunás közösség kialakítása.

Felméréseink, közvélemény kutatásaink célja is éppen az, hogy felmérjük, mi az, amire a szaunásoknak, szaunamestereknek igazán szükségük van. Mi az amivel már most elégedettek és mi az, amin még van mit csiszolni a jövőben.

Már csak 15 napig fogadjuk a válaszokat, majd lezárjuk a Nagy Szaunateszt kérdőívünket, melynek kitöltéséért díjmentes belépőjegyet adunk a budapesti Millennium Spaba!

A Nagy Szaunateszt közvetlen eléréséhez, kitöltéséhez kattints a következő linkre:

http://bit.ly/NAGYSZAUNATESZT

Az ajándék belépőjegyeket kitöltést követően rövid időn belül a megadott email címre küldjük ki, éppen ezért kérlek ügyelj rá, hogy pontosan add meg a címedet. A feldolgozás miatt kérjük szíves türelmedet, a jegyek kiküldése akár több napig is elhúzódhat, de garantáltan mindenkinek kiküldjük a jól megérdemelt ajándékot. Ha esetleg hosszú ideig nem kapsz értesítőt, kérlek feltétlenül jelezd felénk emailben.

szaunateszt

Az eredményeket nem tartjuk titokban!

Fontosnak érezzük, hogy szaunás közösségünk minden tagja pontos képet kapjon hazánk szauna kultúrájának pillanatnyi állásáról, a szaunások igényeiről, így várhatóan augusztus végétől kezdődően az eredményeket folyamatosan publikálni fogjuk felétek.

Igyekszünk a szaunamesterek munkáját is megkönnyíteni, így számukra külön összefoglalóval is készülünk.

Végezetül szeretnénk elnézést kérni, hogy kérdőívünk létrehozásánál több pontatlanságot, hibát ejtettünk. Ezentúl minden év utolsó negyedévében tervezzük újra és újra felmérjük az ország szaunatudását. A jövőben igyekszünk hiábinkat áthidalni, a kérdéseket jobban strukturálni és ahol lehet, rövidebbre szabni.

Nagyon szépen köszönjük még egyszer a kitöltőknek!

Nagy szeretettel várunk benneteket a SzaunaClub wellness részlegébe!