hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

550-en töltöttétek ki a Nagy Szauna Tesztünket!

  • Posted on:  kedd, 28 August 2018 09:32
  • Írta: 

Köszönjük szépen, hogy kérdőívünk kitöltésével segítettétek munkánkat! Válaszaitokból igen hasznos információkkal gazdagodtunk, amelyek által bízunk benne, hogy igényeitek szerint leszünk képesek hatással lenni Magyarország szaunázó helyeire.

A sok esetben meglepő eredményekről folyamatosan, hétről-hétre igyekszünk benneteket tájékoztatni a SzaunaClub.hu hírfolyamában. Érdemes tehát nyomon követni portálunk változásait és Facebook oldalunkat, ahol megannyi tanulságos információt fogunk közzétenni.

Ezzel még nincs vége!

Mint ahogy azt már korábban említettük, a tesztet évről-évre meg fogjuk ismételni - a következő felmérésre év vége felé számíthattok. Első kérdőívünk tapasztalatai alapján igyekszünk jobban átgondolni a kérdéseket, ezzel gördülékenyebbé, könnyebbé téve a kitöltést. Tudjuk, hogy volt néhány izgalmunkban elejtett hiba a tesztben, hiszen mielőbb elétek szerettük volna tárni - utólag is elnézést kérünk érte; a jövőben még nagyobb odafigyeléssel dolgozzuk ki a kérdőívet.

mindenmentes

Váltsd be jól megérdemelt díjmentes szaunabelépődet!

A tegnapi nap során kisorsoltuk és a megadott e-mail címen keresztül kiértesítettük a Nagy SzaunaTeszt győzteseit! A kitöltők között ugyanis 10 darab szaunasapkát és 2 darab páros belépőt sorsoltunk ki MindenMentes SzaunaEstünkre. Érdemes tehát ellenőrizni postafiókodat, hátha a szerencsés nyertesek között szerepelsz! :-)

Ezen felül minden kitöltőt díjmentes belépőjeggyel ajándékoztunk meg, amelyet a Millennium Spa wellness részlegünkben lehet felhasználni október 1-ig. Merülj el pezsdítő jakuzzinkban, töltődj fel energiával barátságos hangulatú szaunánkban! Belépésnél egyszerűen diktáld be recepciónknál a teszt kitöltésénél megadott e-mail címedet, amely egyszeri ingyenes belépésre jogosít fel a SzaunaClubb wellness részlegébe.

Az ingyenes belépési lehetőséget nyitvatartási időben lehet felhasználni szauna és jakuzzi használatra. Wellness részlegünk további információiról, lehetőségeiről honlapunkon keresztül tájékozódhatsz!

Jelentkezz képzésünkre most!