hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Állj ki a sorból! – utazz a horvát tengerpartra sorban állás nélkül!

  • Posted on:  szerda, 29 August 2018 10:11
  • Írta: 

Akár több órával is meg tudja nyújtani az utazás idejét a Horvátországban működő autópálya díjfizető rendszer, amelynek kapuinál hosszú kocsisorok szoktak feltorlódni a körülményes fizetési módszer miatt. Főszezonban akár 8-10 kilométeres sorok is kialakulhatnak, amely bizony megduplázhatja az utazási időt. Mindezt elkerülheted a SzaunaClub bérelhető ENC készülékével! Hogyan?

Mindazok, akik ENC készülékkel rendelkeznek, külön VIP sávban hagyhatják maguk mögött a kilométeres sorokat. A sorompó a készülékre töltött összegből automatikusan levonja a megfelelő útdíjat és már nyílik is a sorompó. Használata egyszerű, nincs hozzá szükség semmilyen áramforrásra, egész egyszerűen el kell helyezni az autó szélvédőjénél – a kapukhoz érve sípolás jelzi a sikeresen végbement tranzakciót. Az eszköz minden bejárt útvonalat pontosan rögzít, így nem okozhat félreértést a pontos végösszeg elszámolása sem.

SzaunaClub kártyával rendelkezők díjmentesen igényelhetik ENC készülékünket!

A SzaunaClub kártyának tengernyi előnye közé tartozik, hogy a készüléket mindössze a 20.000 forintos kaució letétele ellenében ingyenesen használhatod regisztrációt követően. Használati igényedet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezd felénk – érdemes az időpont előtt minél előbb lefoglalni a készüléket, hogy biztosan jusson Neked is egy az útra!

Amennyiben nincsen SzaunaClub kártyád, abban az esetben 1000 forintért bérelheted ENC készülékünket.

Ha bármilyen kérdésed felmerült az eszköz használatával kapcsolatban, bátran keress minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Jelentkezz képzésünkre most!