hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Nyerj díjmentes belépést a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőbe!

  • Posted on:  péntek, 15 February 2019 16:15
  • Írta: 

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő jóvoltából 5 db 1 felnőtt belépésre feljogosító kupont sorsolunk ki azok között, akik részt vettek és megosztják élményeiket a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulójáról!

Te is velünk tartottál a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság valamelyik fordulójára? Küldd be élménybeszámolódat 2019.02.28-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Azok között, akik megosztják velünk élményeiket a Hagymatikum Gyógyfürdőben rendezett II fordulóról 3 kupont sorsolunk ki. További 2 kupont sorsolunk ki azok között, akik beküldik írásukat a Kerekdombi Termálfürdőben megrendezett VII. MOSZB első vagy a Magyarhertelendi Termálfüdőben tartott VII. MOSZB harmadik fordulójáról.

A kupon felhasználható a Hagymatikum Gyógyfürdő élmény-, gyógy-, gyermekvilágának, valamint a tanuszoda medencéinek használatára. Érvényesíthető 2019.04.10-ig!

A beküldött tartalmak publikálásra kerülhetnek a SzaunaClub.hu Bajnokság rovatában!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: