hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Interjú az Aquasziget Esztergom fürdővezetőjével

Idén harmadszorra ad helyet a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságnak az esztergomi Aquasziget. Hogy kicsit közelibb képet adhassunk, mire is számíthatnak idén a versenyzők, felkerestük Tóth Gábrielt, az esztergomi Aquasziget Termál-, Élmény- és Gyógyfürdő fürdővezetőjét.

A létesítmény, amely idén ünnepelte tizenharmadik születésnapját, négy szaunával és egy gőzkabinnal rendelkező wellness világgal fogadja a forró levegő kedvelőit. A szaunamesterek a verseny idején két 17-20 fő befogadására alkalmas kabinban mérhetik össze tudásukat, ahol kényelmesen, hely szűke nélkül mutathatják be kreatív előadásaikat!

A fürdő számos meglepetést tartogat idén mind programok, mind a kialakítások terén! Gábriel annyit elárult, hogy a szaunák felújításra kerültek, de szeretnének élni a meglepetés erejével, így egyelőre a versenyszámok közé tervezett programokat is homály fedi. :-)

finn szauna nagy 3

Az egyik legmodernebb fürdőzőnek kikiáltott Aquasziget Esztergom minden bizonnyal idén sem fog csalódást okozni – „Egyelőre csak pozitív visszajelzések jöttek, és remélem az idei még jobb lesz.” – újságolta Gábriel a SzaunaClubnak. Való igaz, a rendezvényre egyre felkapottabb, egyre hamarabb elfogynak a jegyek. Az esztergomi fürdő tágas kialakítása még a tavalyi teltház ellenére se volt érzékelhető zsúfoltság.

 

A fürdő egyre nagyobb hangsúlyt fektet a wellness részlegre, hiszen Gábriel elmondása szerint évről-évre „Egyre nagyobb az igény az egészséges naturista szaunázás iránt, és reméljük ez még többekhez eljut pont az ilyen rendezvények által.”


 

Köszönjük szépen a válaszokat!
Hamarosan találkozunk Esztergomban!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: péntek, 15 September 2017 11:01