hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Idén a debreceni Aquaticum biztosítja a Bajnokság döntőjének helyszínét

A debreceni Aquaticum Spa Szaunavilága kétség kívül az egyik legkorszerűbb helyet biztosítja a Bajnokságon résztvevő Szaunamesterek számára. A 84 éves múltra visszatekintő létesítmény frissen kialakított Szaunavilága három éve biztosítja a látogatók zavartalan kikapcsolódását.

Az esztergomi Aquaszigethez hasonlóan a debreceni Aquaticum is megtelik kíváncsi látogatókkal a Bajnokság idejére. „Idén harmadszorra adunk helyszínt a Bajnokságnak. A vendégeink szeretik a rendezvényt, szinte mindig teltházzal zajlik.” – újságolja Végh Tímea.

A helyszín több száz négyzetméternyi területe tökéletesen megfelel a Bajnokság Döntőjének zavartalan lebonyolításában. A két nagy, 25 és 12 négyzetméteres finn szauna kabinban a Szaunamesterek kényelmesen, hely szűke nélkül mérhetik össze tudásukat, küzdhetnek meg a bajnoki címért!

A döntő természetesen még messze van, addig még sok víz lefolyik a Dunán, azonban az Aquaticum tarsolyában már most rengeteg színes program ötlet áll: „Azonban ez legyen meglepetés!” :-)

A debreceni szauna kultúra

A szauna kultúra alakulását a legtisztábban maguk a fürdők látják. A debreceni Aquaticum Spa-ról fontos tudni, hogy nagy hangsúlyt fektet az egészséges, helyes szaunázás ismereteinek terjesztésére, a szaunakultúra széleskörű megismertetésére. „Tapasztalataink azt mutatják a szaunakultúra rohamosan fejlődik az utóbbi néhány évben”.


 

Köszönjük szépen válaszokat!

Jelentkezz és add meg az esélyt magadnak, hogy Te is eljuss a VI. MOSZB Döntőjére, a debreceni Aquatikumba! >>

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

 

Utoljára frissítve: péntek, 15 September 2017 11:00