hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Idén Szegeden is megfordulunk!

A VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon induló Szaunamesterek ezúttal Szegeden is megmérettethetik magukat, méghozzá a lenyűgöző Napfényfürdő Aquapolis Szeged „Csendes Wellness” nevezetű wellnessvilágában. Pető Gábor, a Napfényfürdő Aquapolis wellness vezetője, interjús beszélgetésünkön keresztül igyekszik az érdeklődő Vendégek és Szaunamesterek számára egy kis betekintést nyújtani – mire is számíthatnak Szegeden? :-)

„Wellnessünk megannyi szolgáltatást kínál az ide látogató vendégeknek, mint például masszázsokat, wellness fürdőket, pároknak Private Spa-t, meleg vizes élmény medencéket, és persze szaunákat is.” – részletezte Pető Gábor a Csendes Wellness kinézetét – „A szaunatérben található egy fűtött padú aroma szoba, infra szauna 6 fő részére, sószoba, 16 fős gőzkabin, és 2 finn szauna, 15- és 20 férőhelyes. A kisebbik szaunánk egy udvari részen helyezkedik el egy csobbanómedencével egyetemben.

Összességében mintegy 60 beltéri fekvő pihenő hely áll vendégeink rendelkezésére, a létesítmény pedig egyidejűleg 110 főt képes befogadni.”

A fürdő 2010 óta fogad vendégeket. Azóta évről-évre nem kizárólag az elengedhetetlen karbantartásokat igyekszik beütemezni, de a látogatói élmény fokozását szolgáló újítások kivitelezésére is gondot fordít.

„Nagy figyelmet fordít a tulajdonos és a vezetőség is a rendszeres karbantartásra. A fürdő nagy része ebben az évben új, „designosabb” festést kapott, amitől egy egészen más hangulatú létesítménnyé vált. Wellnessünket nyáron 50 db új napozóágy beszerzésével tettük vonzóbbá, és tervek vannak a szaunák további fejlesztésére is, a már megújult padozatokon túl.”

A Bajnokság remek lehetőség és nagyszerű élmény mind a Vendégek, az induló Szaunamesterek, mind pedig a szervezők számára, a fordulók megrendezése azonban nem kis feladat – minek köszönhető, hogy idén a Napfényfürdő Aquapolisba is ellátogathatunk?

„Szeretnénk bekerülni a magyarországi szaunaélet vérkeringésébe.” – rántja le a leplet Pető Gábor pályázatuk beadásának megindító erejébe – „Célunk, hogy megyén túl is ismerjék fürdőnket, wellnessünket. Napi szinten rendszeresen tartunk mi is szauna programokat, szaunás esteket, amelyekkel próbáljuk a wellness rajongók figyelmét felkelteni. – hiszen a Napfényfürdő Aquapolis vezetősége is szívén viseli a szaunakultúra alakulását. Mi a fürdő tapasztalata ezen a téren?

„Egyre többen járnak szaunázni Szegeden is, és jó látni, hogy ez a kikapcsolódási forma mennyi embert köt már össze, gondolva itt a helyi törzsvendégeinkre, akikkel szinte már napi szintű kapcsolatban vagyunk. Nyitás óta úgy gondolom mi is sokat fejlődtünk szaunázás terén, bár a kizárólag fürdőruha mentes, természetes szaunázást eddig nem vezettük be. A nyugati mintákat csak hosszú idő alatt fogjuk tudni meghonosítani itthon, a magyar szokásokkal, sajátosságokkal ötvözve. A vendégigények változnak, amihez folyamatosan próbálunk igazodni mi is, hogy egyre szélesebb kört érhessünk el szolgáltatásainkkal.”

Hogy áll a készülődés a Bajnokságra? Mire számíthatnak a vendégek?

„Egyelőre ismerkedünk a verseny atmoszférájával, szeretnénk egy színvonalas, jó hangulatú eseményt rendezni. Minden másról csak ez után lehet szó.

A szomszédos Forrás Hotel miatt a hétvégék vendégforgalma kiemelkedőnek mondható a wellnessben. Arra számítunk, hogy a versenyre látogatók kényelmesen el fognak férni nálunk, a kiszemelt programokra be fognak jutni, és kellemes élményekkel térnek haza."


 

Nagyon szépen köszönjük az interjút Pető Gábornak! Hamarosan találkozunk! :-)

Szeretnél Te is felöntést tartani a szegedi Napfényfürdő Aquapolisban? Jelentkezz versenyzőnek!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: szerda, 20 September 2017 10:55