hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Mi vár ránk idén az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdőben?

Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő minden bizonnyal sokatok számára ismerős, hiszen a fürdő már a kezdetek óta minden évben szerepel a MOSZB helyszíneit biztosító létesítmények között. Bő, igényes szaunáit ugyanis mind a Vendégek, mind a Szaunamesterek szívükbe fogadták.

Az egerszalóki fürdő története egészen 1961-ig nyúlik vissza, amikor is a szorgos munkások kőolaj és földgáz reményében folytatott fúrási munkálatai más eredményre vezettek:

„Az első kutat kőolaj és földgáz után kutatva 1961-ben fúrták, a második fúrásra 1987-ben került sor. Szerencsére vizet találtak, így a környékbeliek már az első kút megfúrását követően fürödtek a gyógyvízben. 2007. júliusában nyitotta meg kapuit a fürdő a mai formájában.” – avatott be bennünket Baráth Péter a fürdő múltjába.

Repül az idő!

Emlékeztek még a kezdetekre? A Bajnokság résztvevői nem csak hogy nyomon követheik, hogy mennyit sikerült fejlődni az előző évekhez képest, de a rendezvény nagyszerű élményeivel is gazdagodnak, amelyekre mindig jó érzés visszatekinteni… :-)

„Eddig minden évben sikerült helyszínt biztosítani a rendezvénynek, valamint az első évben a döntőt is itt rendezték meg.” – nyilatkozta Baráth Péter felelevenítve ezzel a 2013-as döntő kellemes emlékeit. – „Valamint mind versenyző, vendég és a szervezők is szinte csak pozitív visszajelzéseket adtak. Egy-két építő jellegű visszajelzés is volt, melyek emelték a következő versenyek színvonalát.

Nehéz megjósolni, idén mennyien tartanak velünk - az eddigi évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a vendégek száma a fürdőnkben csökken, ez azonban nem azt jelenti, hogy nem teltházas lesz a rendezvény.”

Aki esetleg most tart velünk először az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdőbe

A fürdő beltéri wellness részlegében négy 8-8 fős szaunakabin található, egy 4 fős infrakabin, valamint egy 9 fős gőzfürdő. A kültéri részen kapott helyet az a két óriás rönkszauna, amelyek közül az egy 30 fő, a másik 20 fő befogadására alkalmas.

Péter bár a rendezvény programjait a legtöbb fürdőhöz hasonlóan meglepetésként tartogatja, azt azonban elárulta, hogy nem régiben egy jégkút beüzemelésével is bővül a szaunavilág – már ezért is érdemes idén mindenképpen ellátogatni! :-)

Mi a fürdő véleménye a jelenlegi szauna kultúráról?

„Minden évvel egyre könnyebb a vendégekkel az egészséges szaunázás szabályait elfogadtatni. Egyre többen keresik a fürdőruhamentes szaunahelyeket, főleg azokat, ahol kültéren van lehetőség így szaunázni. Egyre igényesebbek a vendégek ezen a területen. A vendégek próbálják egymást tanítgatni, hogy helyes szaunázni, elmagyarázzák a szabályokat a másik vendégnek és nem kioktatják őket.”


 

Köszönjük szépen a válaszokat Baráth Péternek!

Te is szeretnél indulni az egerszalóki fordulón? Add le jelentkezésedet még ma! :-)

Szeretnél Szaunamester lenni? Hamarosan te is indulhatsz a bajnoki címért! Töltsd ki alább látható adatlapunkat és vegyél részt a SzaunaClub képzésén!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: péntek, 06 October 2017 07:40