hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

MOSZB VIP és helyjegyek – szaunázz a legjobb helyről!

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság évről évre nagyobb és nagyobb népszerűségre teszt szert. Az egyes fordulókon helyszíntől függetlenül szinte mindig teltházasra sikerül a rendezvény. A fordulókon résztvevő versenyzők programjaira így nem minden esetben van lehetőség minden érdeklődő Vendégnek helyet foglalni. Biztosra szeretnéd tudni, hogy lesz helyed azon a programon, ahol lehetőséged nyílik bíztatni a Szaunamestert, akit a dobogó tetején szeretnél látni?

Korlátozott mennyiségben minden egyes programra értékesítünk előre foglalható VIP és helyjegyeket, amelyekkel első körben léphetsz be a szauna kabinba és választhatod ki a számodra megfelelő helyet.

 A VIP és hely jegy vásárlására az elmúlt évektől eltérően, ezúttal a SzaunaClub.hu és a SzaunaShow.hu oldalakon nyílik lehetőség.

 

vip

A VIP jegy megvásárlásával, három különböző programra biztosíthatod magadnak a legjobb helyet a szaunában! Van SzaunaClub tagsági kártyád? Az plusz egy jegyet ér! :-)

Típus: VIP-jegy Helyjegy SzaunaClub tagsági kártya
Hol igényelheted? SzaunaClub oldaláról ide kattintva >> SzaunaShow oldaláról ide kattintva >> SzaunaBolt oldaláról ide kattintva >>
Mire jogosít fel? Korlátlan szaunázásra, valamint a VIP Vendégek léphetnek be először a kabinba!  Maximum 3 biztos hely foglalására az adott fordulón. (Ha van tagsági kártyád, akkor +1 hely.) Hely függvényében 4 ingyenes belépés a Bajnokság rendezvényein.
Mikor juthatok hozzá? Legkorábban 30 nappal az adott forduló előtt lehet leadni a foglalást.  Legkorábban 30 nappal az adott forduló előtt lehet leadni a foglalást. Bármikor, akár a rendezvények helyszínén is kiváltható.
Mennyibe kerül? 3.500 Ft, amely a helyszínen átvételkor fizetendő. 500Ft/jegy, amely a helyszínen átvételkor fizetendő. 2.990Ft

 

A jegyek átvételére és fizetésére a helyszínen nyílik lehetőség, a SzaunaShow.hu illetve a SzaunaClub oldalon létrehozott űrlap kizárólag a foglaláshoz elengedhetetlen regisztrációt teszi lehetővé.


 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: péntek, 22 September 2017 11:56