hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Legyen saját SzaunaClub-od és vidd a Bankot!

Hiába vagy a szauna királya - a jó technika, a kiváló törölközőpörgetés ezúttal kevés! A következő, SzaunaClub által hirdetett verseny igazi kihívás lesz minden Szaunamester számára!

Szervezd meg és bonyolítsd le saját wellness-ested!

Ezúttal nem csak azt kell megmutatnod, mennyire jó programot tartasz, a szervezői készségedre is szükség lesz! A rendezvény több fordulós és minden egyes alkalommal a kapott pontokon túl nyereséggel térhetsz haza. A befolyt összeg egy részét azonban félretesszük és betesszük a Bankba!

A Bank összege 2017.10.01-től egészen 2018.05.30-ig folyamatosan növekedhet. Az, hogy a bankrobbantáskor mennyit visznek haza a nyertesek, a versenyzők szervezőképességén áll! :-)

A verseny fődíja ugyanis a Szauna Bank értéke felosztva az első három helyezett között!

Hogy mennyi pénz lesz a Bankban a verseny végére? A Bank nyitáskor 20.000 forintot tartalmaz, de hogy mekkorára növi ki magát, a versenyben induló Szaunamestereken múlik!

millverseny

Jó-jó, de mégis mi ez az egész? Hogy lehet nyerni?!"

A SzaunaCLub ezúttal kizárólag a verseny helyszínét és a berendezéseket biztosítja, a többi a versenyzőn múlik! Képes vagy összetoborozni a vendégeket? Le tudsz bonyolítani egy négy órás wellnessporgramot? Fennt tudod tartani a Vendégek érdeklődését? El tudod érni náluk, hogy kiválóra értékeljék a munkád?

Akkor ne habozz! Egészen május 30-ig minden héten hétfőtől csütörtökig a versenyzőké a SzaunaClub wellness részlege! Foglald le az időpontokat, szervezd meg a programokat, arasd le a babérokat és zsebeld be a Bank összegét!

Milyen eszközök állnak rendelkezésedre?

A szaunán kívül egy jakuzzis medence és egy masszázs szoba is a wellness részleg berendezését képzi, de például készülhetsz zenével, vetíthetsz filmet vagy videoklipet a beszerelt projektoron keresztül.

Ezen felül a Szaunamester feladata, hogy mivel nyűgözi le Vendégeit: íncsiklandozó ételekkel vagy mámorító itallal? Rajtad áll! :-)

Mivel lehet pontot szerezni?

A legtöbb pont természetesen a verseny helyszínén, a Hunguest Hotel Millenium wellness részlegén lehet összegyűjteni. Hogy mennyi pontot ér a szaunaestéd, azon múlik, mennyire tudod lenyűgözni a Vendégeket. A Vendégeid feladata lesz ugyanis, hogy értékeljék nem kizárólag a szaunaprogramod minőségét, de hogy hogyan fogadtad őket, milyen hangulatot teremtettél a programok között, mennyire voltál figyelmes és összességében milyen házigazda voltál.

Az itt összegyűjtött pontokat online is megnövelheted:

  • A rendezvény hirdetésével: minden Szaunamesternek egy plakátot kell készítenie, amelynek értékelését online közösségünkre bízzuk. (Minőségtől függően 1-10 pont)
  • A rendezvényre készített tálak kinézetének minősítésénél szintén hasonló módon járunk el.
  • Szavazáson keresztül pontot ér a rendezvényen készített hangulatfotó is! Az eszközt mi adjuk, hogy milyen kreatív lesz a fénykép, rajtad áll!

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni a 06 70 779 8309 telefonszámon vagy e-mailban lehetséges. A programok minden héten hétfőtől csütörtökig 18:30-tól 22:30-ig tarthatnak és maximum 15 főt hívhatsz meg az eseményre. Mielőtt jelentkezel, szúrj ki egy időpontot a naptradon és olvasd el részletesen a versenyszabályzatot, amelyet IDE kattintva érhetsz el és tölthetsz le!

Ne feledd, minél többször szervezel szaunaestet, annál nagyobb esélyed lesz, hogy te viszed haza a Bank egy részét!

 

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 28 September 2017 11:12