hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Idén rekordot dönt a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság?

Tavaly összesen 23 Szaunamester vett részt a Bajnokságon. A 2017-2018-as VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra már most, kevesebb, mint egy hónap alatt ugyanennyi Szaunamester jelezte, hogy részt kíván venni valamelyik fordulón.

Izgalmas versenysorozat elé nézünk!

Az idei nagy érdeklődés miatt, ahogy korábbi cikkünkben említettük, egy új rendszert is bevezettünk, miszerint az adott forduló névsorát a tekintetben állítjuk össze, hogy mindenkinek lehetősége legyen a Döntőbe való bejutáshoz. A Döntőben ugyanis kizárólag azok a Szaunamesterek indulhatnak, akik legalább két fordulón megmérettették magukat, így akinek elengedhetetlen az adott helyszínen való részvétel, előnyben részesítjük a névsor összeállításnál.

A ráckevei fordulón induló Szaunamesterek névsora már megtekinthető a SzaunaShow.hu Szaunaprogramok fülre, azon belül is a meghirdetett eseményre kattintva. (Erről a linkről közvetlenül eléred >>)

Az adott névsort mindig időben, a rendezvény előtt néhány héttel tesszük közzé ugyanilyen formában. Ez azonba nem jelenti azt, hogy a versenyre való nevezést lezártuk!

unnamed 1

VIP- és helyjegyek

Ettől az időponttól nyílik lehetőség a VIP-, illetve a helyjegyek lefoglalására is. A ráckevei rendezvényre mind a VIP-, mind a helyjegyek néhány nap leforgása alatt elfogytak. Ha a következő fordulókra szeretnél foglalni belőle, érdemes nyomon követned Facebook oldalunkat vagy feliratkozni hírlevelünkre (erre az oldal aljára görgetve, a láblécnél van lehetőséged), ahol az aktuális híreken túl időről időre kedvezményes ajánlatokkal is megajándékozunk. (A foglalás menetéről, részleteiről ezen a linken keresztül tájékozódhatsz >>)

Érdemes minden programra jelentkezni!

A Szaunamestereknek javasolt minden olyan rendezvényre jelentkezni, amely idő és helyszín tekintetében is megfelel, ezzel biztos helyed lesz a versenyen, valamint azoknak a Szaunamestereknek is kedvezel, akiknek csupán néhány helyszínen lenne alkalmuk felvenni a kesztyűt.

Mely helyszínekre van még bőven szabad hely?

Ráckevén, Szegeden és a Tamási Termálfürdőjének páros fordulóján – az egyes fordulók névsorainak összeállításánál figyelembe vesszük a jelentkezésed időpontját is, így, ha szeretnél indulni, mielőbb jelezd felénk! :-)

JELENTKEZEM! >>

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: kedd, 26 September 2017 11:01