hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Elkészült a MOSZB ráckevei fordulójának beosztása

Alig több, mint egy hét és végre kezdetét veszi a 2017-2018-as Magyar Országos Szaunamester Bajnokság, Ráckevén. A rendezvény már csak azért is különleges lesz, mert egy napra esik a Magyar Fürdőkultúra Napjával! A ráckevei Aqua Land az elmúlt időszakban rengeteg munkát fektetett bele, hogy Szaunavilágát tökéletesítse és hogy egy páratlanul magas színvonalú eseményen vehessünk részt. A helyszínen induló Szaunamesterek névsorát ma véglegesítettük...

Idén is minden bizonnyal le fog nyűgözni bennünket az induló Szaunamesterek kreativítása - bár még vastag lepel borítja, hogy valójában milyen showműsorokat fogunk látni, de a programok címéből sejthető: idén sem fogunk unatkozni! :-) A ráckevei forduló idén a játék köré fonódott, amelyet ahány induló "játékos", annyi féleképpen közelítették meg a témát.

20170512 MG 7781

Ideje kiválasztani a szaunaprogramokat!

Bőven lesz férőhely a ráckevei Aqua Land szaunáiban - a nap főszereplője ugyanis egy 45 férőhelyes óriáskabin, amelyben a Szaunamestereknek bőven lesz helyük a kibontakozásra! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is azok a Vendégek léphetnek be először a szaunába, akik VIP vagy helyjeggyel rendelkeznek. A helyjeggyel rendelkezők számára elérkezett az idő, hogy kiválasszák, mely programokon szeretnének fix helyet biztosítani maguknak - minden kedves Vendég, akik helyjegyet foglaltak október 10-én, kedden számítsanak rá, hogy felvesszük velük a kapcsolatot.

Nem is húznám tovább az időt, íme a 2017-2018-as Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első, ráckevei fordulóján résztvevő Szaunamesterek névsora:

Ráckeve

Sikeres felkészülést! Hamarosan találkozunk! :-)

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: csütörtök, 05 October 2017 11:09