hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Interjú Jandrasits Andreával, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavezetőjével

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 2017-2018-as versenysorozatán ismét, immáron másodszor látogatunk el a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. A tavalyi rendezvényen, ahol számos színvonalas, kreatív és szórakoztató programon vehettünk részt a sport köré fonódtak a szaunamesterek előadásai. A márciusi forduló témakörének az időutazást választottuk – ugorjunk hát előre az időben és tekintsünk bele, mire számíthatunk idén Bükfürdőn. :-)

A Bükfürdőn található fürdőkomplexum idén ünnepelte 55. születésnapját – az 1962-ben átadott első medencéje óta állandó fejlődésben van, így ma már 34 medencét tudhat magáénak és vendégköre is folyamatosan bővül:

„Összesen 14 hektár területen helyezkedik el, így ez Magyarország második legnagyobb fürdője. Külön öröm számunkra, hogy Bükfürdő 2011-ben épült szaunavilága az utóbbi években egyre népszerűbb vendégeink körében.”

Már tavaly is teltházas rendezvényen vehettünk részt

„Úgy gondolom, hogy mindhárom oldal, tehát a vendégek, a versenyzők, és a szervezők is hozták a szauna fanoktól megszokott derűt, jó kedvet, és profizmust, így mindenki elégedetten távozott.” – idézi fel Andrea a tavalyi forduló eseményeit – „Mivel a szaunamesterek között is nagy az összhang és az összetartozás országos szinten is, így egy-egy ilyen rendezvény nem csupán a versenyzésről szól. Szól egy szerencsére ma már sok főt számláló szauna közösségről, akik mind azért jönnek el a rendezvényre, hogy közös szenvedélyüknek hódoljanak. A versenyzők részéről az élménybeszámolók, a tapasztalatok megosztása, és egymás segítése szintén állandó része egy ilyen hétvégének. A rendezők igazán kitettek magukért, akár versenyző, akár vendégoldalról nézzük a dolgot.”

Jandrasits Andrea2Jandrasits Andrea – Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Szaunavilág

Mire számíthatnak idén a vendégek és a szaunamesterek?

A fürdő mindent megtesz, hogy a rendezvény összes résztvevője egyaránt élvezhesse a forró levegő élményét, amihez persze a feltételek is adottak: „Természetesen a verseny felöntéseken túl, a helyi szaunamesterek is kényeztetik a vendégeket extra szauna programokkal. Szaunavilágunk 10 szauna kabinnal rendelkezik. Tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, finn szaunák, herbál kabin, aromaszauna, kültéri ördögszauna, Kneipp-medence és jacuzzik is találhatóak itt. Szaunázást követően a test lehűtésére a beltéri és kültéri merülőmedencéken kívül egy jégkabin is lehetőséget kínál a felüdülésre.” – vezet körbe minket Andrea képzeletben a létesítményben.

„A verseny idejére biztosan állíthatom, hogy maximum létszámmal fogunk működni. Tavalyi évből kiindulva garantált a teltház. :-)”

A folyamatos fejlődést könnyíti a jó elhelyezkedés

„Azt gondolom szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen itt a nyugati határ mentén tudunk beszélni szaunakultúráról. Gond nélkül működünk textilmentes szaunavilágként. Képzett szaunamestereink pedig minden vendéget tájékoztatnak a helyes szaunázásról, hogy az élmény teljesebb lehessen.”

Milyen újdonságokra számíthatnak a visszatérő szaunamesterek és vendégek?

„Fontos, hogy fürdőnk lépést tartson a wellness világának folyamatos fejlődésével, legyen szó akár humán erőforrásról, akár a tárgyi feltételekről. A nálunk dolgozó szakemberek egytől egyig képzett szaunamesterek, munkájukat szakmai tudásuknak legjavát adva végzik.  Felújításon esett át a szauna programoknak otthont adó finn erdei szaunánk, a szauna kertben található medencénk. Bővítettük a pihenő terünket, biztosítva ezzel vendégeink kényelmesebben pihenését és nyugalmát. Szauna szezonban kibővített szauna programokkal, új, szezonális krémekkel és illatokkal várjuk a szaunázókat.”

Köszönjük szépen a válaszokat!

Te is szeretnél velünk tartani Bükfürdőre? Add le jelentkezésedet még ma! :-)

Szeretnél Szaunamester lenni? Hamarosan te is indulhatsz a bajnoki címért! Töltsd ki alább látható adatlapunkat és vegyél részt a SzaunaClub képzésén!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: hétfő, 09 October 2017 09:49