hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

A szegedi forduló nyertesei valóban országot-világot járhatnak!

További izgalmakkal bővül a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság második, szegedi fordulója, ahol a Szaunamesterek Ország-Világ témájában fogják előadni programjaikat. A sikeres előadás tétje nagyot ugrik, a nyertesek ugyanis az Andromeda Travel jóvoltából Görögország homokos tengerpartján pihenhetik ki a versenysorozat élményeit!

Az a két Szaunamester, aki a Napfényfürdő Csendes Wellness szaunáiban a legkiválóbban mutatja be programjait Makrygialos varázslatos, autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyén fedezheti fel Görögország jellegzetességeit. A két győztes ugyanis szállásfelajánlásban részesül, amely nyereményenként maximum három személy részére érvényesíthető a 2018-as nyári szezonban.

andromeda travel makrygialos tengerpart2

Mit érdemes tudni Görögország e népszerű üdülőhelyéről?

Makrygialos lélegzetelállító természeti adottságai önmagában elvarázsolják a turistákat, ehhez azonban párosul a helyi lakók barátságos fogadtatása, a történelmi emlékek varázsa, a megannyi sportolási és szórakozási lehetőség. Itt található Görögország legnagyobb kagyló-neveldéje, a helyi gasztronómiai specialitások, illetve a hagyományos görög ízek pedig még tovább kényeztetik a látogatókat.

Ami pedig minden Szaunamestert kíváncsisággal tölthet el, az a közelben található különleges tengeri sólepárló, ahol a nyertesek szinte érintetlen természetben élvezhetik a sós peelinget.

andromeda travel makrygialos tengerpart3

Rengeteg a látnivaló, de idő lesz bőven a kikapcsolódásra!

A nyaralásban az egyetlen rossz, hogy nem tart örökké; az Andromeda Travel azonban a nyaralás hosszát tekintve is bőkezű. A szállásfelajánlás ugyanis hét éjszakás mesebeli kikapcsolódást foglal magába 2-3 fős standard stúdió jellegű elhelyezéssel.

Sok sikert kívánunk minden Szaunamesternek! Hamarosan találkozunk Szegeden! :-)

Utoljára frissítve: szerda, 25 October 2017 08:50