hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Változások a bükfürdői Harvia-Saunabau VI.MOSZB eredményeiben!

A rendezvénnyel kapcsolatban kaptunk néhány észrevételt és kifogásolást, mely szerint néhány vendég a verseny eredményét szándékosan megpróbálta befolyásolni. A kivizsgálást követően azt a döntést hoztuk, hogy további három érintett versenyző esetében újraszámoljuk az eredményeket. Így az ő pontszámaikat átszámoltuk és módosítottuk, az eredményeket közzétettük!

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság elsődleges céljai között szerepel, hogy a szaunamesterek széleskörben megmutathassák tehetségüket, hogy pontos, őszinte visszajelzést kaphassanak és hogy új kapcsolatokkal legyenek gazdagabbak. Mint minden versenynek, a MOSZB sorozatnak is magas tétje van, de sokkal nagyobb értékkel bír, hogy az induló szaunamesterek számokban olvashatják vissza azt, hogy a hosszú évek során befektetett energiájuk eredményt hoz. A fejlődésük ezáltal kézzel foghatóvá válik, tudnak mire építkezni, a visszajelzésekből könnyedén eldönthetik, melyek azok az elemek, amelyeken még csiszolni kell és melyek azok, amelyek már most mindenkit lenyűgöznek. Az eredmények manipulálásával ez a folyamat alapjaiban kerül megtörésre - bizonytalanságot szül és a már említett kapcsolatok, idővel szoros barátságok kialakulásában akadályozhat meg. 

Kérünk minden versenyzőt és részt vevő vendéget, hogy ezeket szem előtt tartva a Fair Play szellemében vegyenek részt továbbiakban a bajnokságon. Ne buzdítsunk senkit az inkorrekt pontozásra akár a saját eredmény pozitív vagy más versenyző negatív értékelésére. Kérünk mindenkit, aki a jövőben a verseny befolyásolását észleli a helyszínen azonnal jelezze a szervezők felé, amit előre is köszönünk!

A Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság bükfürdői fordulójának közzétett eredményei és ezáltal az összesített eredmények is módosításra kerültek. A következő linkeken már a frissített táblázatokból olvashatjátok le az eredményeket:

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - Összesített eredmények >> Rekord számú versenyző és szaunaprogram a Harvia-Saunabau VI. MOSZB fordulóján! >>

Ezt a rendezvényt a vendégek és a szaunamesterek örömére szervezzük. Szeretnénk ha mindenki jól érezné magát, annak ellenére is, hogy ha előfordulnak fennakadások akkor is legjobb tudásunk szerint járunk el és dolgozunk! Amennyiben valakinek kérdése van a rendezvényen vagy azzal kapcsolatban, kérjük keressen minket vagy munkatársainkat a helyszínen vagy előzetesen a 06 70 779 8309 telefonszámon kizárólag munkaidőben.

SzaunaClub

Utoljára frissítve: kedd, 03 April 2018 07:15