hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

A 2017-18-as Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Bajnokai!

Hat izgalmas, színvonalas, színes szaunaprogramokban gazdag forduló után hétvégén végre megszülettek a VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Győztesei!

Idén sem volt könnyű eldönteni, mely sorrendben álljanak fel a döntőbe jutott Szaunamesterek a dobogóra – igen szoros versenyt láthattunk, a pontszámok között csak hajszálnyi különbség mutatkozott.

A hangulatot csak még inkább fokozta, hogy a MOSZB 6 évre visszatekintő múltjában most először került sor címvédésre! A férfi kategóriában tavaly első helyen végzett Miskolczi Sándor idén is a dobogó legmagasabb pontjára léphetett fel!

Második helyezést ért el Tótfalusi Roland; nem sokkal mögötte Ambrus Bálint következett, aki idén először mérettette meg magát a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon. Negyedikként végzett Bagó Gábor, Magyarhertelendről.

Női kategóriában első helyen végzett Dankovits Zsuzsanna, második helyet ért el Csaba Tünde Magyarhertelendrő, a dobogó 3. fokára pedig Balogh Éva léphetett fel.

 

1.
Miskolczi Sándor

1.
Dankovits Zsuzsanna
 2.
Tótfalusi Roland
 3.
Ambrus Bálint 
2.
Csaba Tünde
 3.
Balogh Éva  
4  . Bagó Gábor     

 

GRATULÁLUNK A BAJNOKOKNAK!

Köszönjük, hogy az idei döntőn is ennyien részt vettetek - munkátokkal és jelenlétetekkel segítettétek, hogy a rendezvény a legjobb hangulatban valósuljon meg! Külön köszönet:

  • Az Aquaticum Debrecen Vendégeinek, hogy ennyien eljöttek és őszinte visszajelzéseikkel, pontszámaikkal segítették az induló Szaunamestereket!
  • Fő szponzorainknak, a Harvia és a Saunabau támogatásának, akik nélkül ez a rendezvénysorozat ilyen színvonalon nem jöhetett volna létre.
  • A Saunaboulevard Kft-nek, a megannyi támogatásért.
  • A Parajdi sónak és vezetőjének a támogatásért.
  • Az Aufguss.hu-nak a támogatásért.
  • A Aquaticum Debrecen csapatának a lehetőségért, a szervezésben nyújtott segítségükért, az ajándékokért.
  • A Traubisoda-nak a felajánlott üdítőitalokért és az extra ajándékokért!
  • Mindazon Szaunamestereknek akik jelenlétükkel, versenyen kívüli produkciójukkal emelték a nap színvonalát és segítették új élményekhez a szaunázni szerető Vendégeket.

Sok-sok gratuláció minden Szaunamesternek! 

Úgy gondoljuk, hogy a korai - robbanásszerűen érkező - nyár ellenére rengetegen követték nyomon a verseny fejleményeit! Bízunk benne, hogy idén is számtalan, örömteli pillanattal gazdagodtatok és továbbra is velünk tartotok! :-)

Egyúttal szeretnénk megragadni az alkalmat és felhívni rá a figyelmet, hogy a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 2018-19-es szezonjában egy teljesen megújult bajnokságot lesz lehetőségetek nyomon követni. Célunk, hogy a bajnokság minden egyes eleme a Szaunamesterek és a Vendégek igényeinek megfelelően valósuljon meg, éppen ezért júniusra két konferenciát is szervezünk, ahol a résztvevő Fürdők, Szaunamesterek képviseletében közösen dönthetünk majd a Bajnokságot érintő legfontosabb kérdésekről. Részletekről hamarosan tájékoztatást adunk!

 

Utoljára frissítve: péntek, 18 May 2018 06:56