hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Teljes erőbedobással készülünk a Bajnokságra! Íme a tervezett fordulók időpontjai!

Többször jeleztük már, hogy a következő Bajnokságot egy teljesen más köntösbe bújtatjuk, hogy ezáltal még több élményt és izgalmat tudjunk nyújtani számotokra.

Ahogy azt tapasztalhattátok, az elmúlt időszakban több ízben igyekeztünk széles körben belevonni benneteket is a szervezésbe kérdőíveken, szervezett kerekasztal megbeszéléseken keresztül. Fő célunk ugyanis, hogy a fordulókon minden jelenlévő maximális elégedettséggel vegyen részt. Tudjuk jól, hogy teljesen máshogy látja a rendezvényeket az, aki mindent beleadva készül a megmérettetésekre, az aki, vendégként vesz részt az eseményen és az is, aki a szervezők soraiban ül. Hisszük, hogy csak összefogva, közösen alkothatunk tökéleteset!

Éppen ezért jelenleg is több mint 30 lelkes, magyar szaunamesterrel és szaunázóval közösen dolgozunk a Bajnokság fordulóinak részletein, hogy egy igazán egyedi, kreatív versenyt hozzunk létre. A SzaunaClubnál tehát folytatjuk úttörő munkánkat. Reméljük, hogy ezúttal is sokan velünk tartotok és sikerül sok-sok kellemes élményben részesíteni benneteket!

A Bajnokság tervezett időpontjait a hozzájuk kapcsolódó forduló típusokkal már eseményeink között nyilvánosságra hoztuk, illetve alább is olvashatjátok. Érdemes nyomon követni honlapunkon túl Facebook hírfolyamunkat, a folyamatosan körvonalazódó fordulók részleteiről ugyanis hétről-hétre tájékoztatást nyújtunk!

A Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság tervezett időpontjai:

 2018.11.17.  1. forduló Mester4es 
 2019.01.12.  2. forduló  Szaunashow
 2019.02.16.  3. forduló  Sauna Chalange
 2019.03.23.  4. forduló  Szauna Improvizáció
 2019.04.27.  5. forduló  Döntő

 

Utoljára frissítve: szerda, 03 October 2018 09:13