hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Íme a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4-es versenyének 2018-ra tervezett helyszínei!

Folynak a 2018-19-es szaunamester bajnokság előkészületei! Az idei szezon megannyi újdonságot, meglepetést tartogat mind a bajnoki címért induló szaunamesterek, mind pedig a vendégek számára.

A MESTER 4 alcímmel felruházott alapjaiban átformált bajnokság tervezetten és a jelentkezők számától függően két napos fordulókból fog felépülni. Az első napon a szaunamesterek helyezéseit a résztvevő vendégek fogják eldönteni egy különleges szavazási módszer alapján, míg a második napon szakértő zsűri ítéletén múlnak a helyezések. A bajnokságon induló szaunamestereknek maguk dönthetik el, hogy csak az egyik vagy mindkét napon kívánnak részt venni. Dönthetnek úgy, hogy kizárólag a közönség szavazataiért versenyeznek vagy csak a szakértői zsűri előtt mutatják meg tehetségüket, de akár mindkét napra be lehet nyújtani a nevezéseket.

A forduló mindkét napját eredményhirdetés zárja, ahol az aznap legjobban szerepelt szaunamestereket díjakban részesítjük.

Az egyedi, szaunázó közösségünk igényei szerint kigondolt, szaunamesterek által kidolgozott MESTER 4 bajnokság részletes versenyszabályzatára a közeljövőben számíthattok. Addig is íme a a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4 2018 tervezett helyszínei:

2018. november 17. – Tiszakécske - Kerekdombi Termálfürdő – 4+4 Star Technic

A forduló a négy alapvető legyezéstechnikán alapul, amelyhez a szaunamesterek feladata legalább további négy látványelemet kapcsolni. A forduló további követelménye a gyógynövényes illatok használata.

2019. január 12. – Makó – Hagymarikum Gyógyfürdő – SzaunaShow

A januári bajnokság forduló keretei között megőrizzük az eredeti MOSZB bajnokság hagyományát. A résztvevő szaunamesterek szabadon választhatják meg nem kizárólag a bemutatón használt illatokat, jelmezt és kiegészítőket, de magát a show témáját is!

2019. február 16. – Magyarhertelend - Termálfürdő Magyarhertelend – Kihívás

A kihívás részleteiről hamarosan részletes tájékoztatást nyújtunk.

2019. március 23. – Bükfürdő - Bükfürdő Thermal & Spa – Improvizációs forduló

A forduló, ahol igazán számít a kreativitás, a rátermettség, a szakmabeliség! A versenyző szaunamestereknek csupán 1 órájuk lesz felkészülni szaunaprogramjukra, amelynek részleteit sorsolás alapján határozzuk meg. Minden induló szaunamester számára sorsolás útján döntjük el, milyen illattal, milyen zenére, milyen eszközzel varázsolhatja el a zsűriző közönséget! A forduló egyetlen fix kiegészítő eleme a törölköző, amely mellé azonban további legyezőtechnikai eszközt is társítunk.

2019. április 27. – Balmazújváros – Kamilla Gyógyfürdő – Döntő

Az áprilisi döntőben induló szaunamestereknek a már jól ismert Kamilla Gyógyfürdő biztosít helyszínt. Az itt található közel 100 fős szaunakabin méltó helyszínéül szolgál a Harvia-Saunabau VII. MOSZB - MESTER 4 záróeseményére! A döntő részleteiről szintén a közeljövőben nyújtunk részletes tájékoztatást.

Az idei évben számtalan meglepetést tartogat! A fokozott érdeklődés miatt érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni kommunikációs felületeinket, hogy számodra is biztos helyet tudjunk nyújtani!

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jelentkezz képzésünkre most!

Utoljára frissítve: szerda, 03 October 2018 09:12