hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Megnyílt a regisztráció a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII.MOSZB első fordulójára!

Elindult a visszaszámlálás! Kevesebb, mint egy hónap választ el bennünket az átalakult Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulójától! A Kerekdombi Termárfürdő helyszínének versenyregisztrációját hetekkel korábban lezártuk – ugyanis betelt! Ez annyit jelent, hogy igen izgalmas, szaunaprogramokban gazdag eseménysorozat vár ránk! Aki szeretne velünk tartani november 17-én a bajnokság első fordulójára, mielőbb töltse ki a cikkben szereplő űrlapot, ugyanis csupán ez garantálja a biztos férőhelyet a versenyprogramok alatt!

 

Fontos tudni, hogy az idei évben az online előregisztrációs űralapon keresztüli jegyvásárlást részesítjük előnyben. Ez annyit jelent, hogy helyszíni regisztrációra csak fennmaradó helyek esetében lesz lehetőség. A kiemelkedő érdeklődés miatt érdemes mielőbb lefoglalni a helyeket, ugyanis csak ebben az esetben tudjuk garantálni a programokon való részvételt.

A regisztrációs lapon kétféle programra lehet előzetesen regisztrálni – versenyprogramokra, illetve a kis szaunában folyó szabadprogramokra. A versenyprogramok esetében, ahogy korábbi publikációinkban is szó esett róla, előzetesen nem hozzuk nyilvánosságra az induló Szaunamesterek programjainak sorrendjét. Erre csupán november 17-én, az első versenyprogramot megelőzően kerül sor.

Fontos, hogy a regisztráció során figyelmesen add meg az e-mail címedet, ugyanis később erre fog érkezni az elektronikus számla, amelynek kiegyenlítésével a jegyed érvényessé válik. A programváltoztatás jogát a SzaunaClub fenntartja!

Természetesen mindezek az információk a teljes versenyszabályzattal együtt a következő regisztrációs űrlapban is szerepelnek. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el a regisztrációs lapon szereplő tudnivalókat! Ha a következő beágyazott űrlap valamiért nem töltődik be, a következő linken keresztül közvetlenül is eléred: http://bit.ly/Kerekdombi-Termalfurdo-MOSZB-regisztracio

Szívből kívánunk mindenkinek sok-sok örömöt a Kerekdombi Termálfürdőben rendezendő november 17-i Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság MESTER4 Star Technic fordulójára!

 

Jelentkezz képzésünkre most!

Utoljára frissítve: péntek, 19 October 2018 12:01