hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Az Andromeda Travel jóvoltából a győztesek ismét szállásfelajánlásban részesülnek!

A Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulóira - beleértve a döntőt is - a tavalyi évhez hasonlóan, az Androméda Travel ismét görögországi szállásfelajánlásban részesíti a győzteseket! A tét hatalmasat ugrik, hiszen a nyertes Szaunamesterek 7 éjszakát tölthetnek el az autentikus hangulatú tengerparti Makrygialos üdülőhelyen a 2019-es nyári szezonban!

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság minden forduljának első két helyezettje tehát szállásfelajánlásban részesül, amely nyereményenként maximum három személy részére érvényesíthető a 2019-es nyári szezonban. 

Makrygialos lélegzetelállító természeti adottságai önmagában elvarázsolják a turistákat, ehhez azonban párosul a helyi lakók barátságos fogadtatása, a történelmi emlékek varázsa, a megannyi sportolási és szórakozási lehetőség. Itt található Görögország legnagyobb kagyló-neveldéje, a helyi gasztronómiai specialitások, illetve a hagyományos görög ízek pedig még tovább kényeztetik a látogatókat.

Ami pedig minden Szaunamestert kíváncsisággal tölthet el, az a közelben található különleges tengeri sólepárló, ahol a nyertesek szinte érintetlen természetben élvezhetik a sós peelinget.

andromeda travel makrygialos tengerpart3

Rengeteg a látnivaló, de idő lesz bőven a kikapcsolódásra!

A nyaralásban az egyetlen rossz, hogy nem tart örökké; az Andromeda Travel azonban a nyaralás hosszát tekintve is bőkezű. A szállásfelajánlás ugyanis hét éjszakás mesebeli kikapcsolódást foglal magába 3 fős standard stúdió jellegű elhelyezéssel.

Jelentkezz képzésünkre most!

Utoljára frissítve: csütörtök, 25 October 2018 08:48