hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Interjú Kiss Mariannával, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserével!

Sok-sok izgalomra számíthatunk a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunmester Bajnokság első, 4+4 Star Technik fordulóján, mely Tiszakécskén, a Kerekdombi Termálfürdőben kap helyet november 17-én. Szaunaprogram tekintetében nem igen lesz hiány, hiszen mind közönség, mind szakmai ágon várakozáson felüli számban történt a versenyregisztráció. Vendégek részére érdemes mielőbb kitölteni az online előregisztrációs űrlapot, amely garantálja a biztos férőhelyet a programokra. A Kerekdombi Termálfürdő wellness részlege 2014-ben átesett felújítása keretein belül lett átadva. Kiss Mariann, a Kerekdombi Termálfürdő üzleti menedzsere interjús beszélgetésünkön keresztül igyekszik az érdeklődő Vendégek és Szaunamesterek számára egy kis betekintést nyújtani – mire is számíthatnak Tiszakécskén!

„A Kerekdombi Termálfürdő 2014-ben egy nagyszabású átalakítást követően bővült ki egy külön álló Wellness részleggel. A szauna ház 2014 szeptemberében nyitotta meg kapuit a nagy közönség előtt, amelyben helyet kapott egy infraszauna, egy bio szauna, egy sószoba egy kis finn szauna, egy élmény zuhanyzó, egy 16 fős élmény elemekkel felruházott jakuzzi, valamint pihenő részlegeken túl egy hideg és egy meleg vizes merülőmedence is.  A wellness részleg éke Magyarország legnagyobb fatüzelésű rönk finn szaunája, amiben 2 darab szauna kályha összesen másfél tonna követ melegít fel.” – részletezte Kiss Mariann a a Kerekdombi Termálfürdő kinézetét, továbbá hozzátette, hogy november 17-én a körülbelül 50 fős óriás rönk szauna mellett a 12 fős finn szauna, a 6-8 fő befogadására alkalmas bioszauna, valamint a 7 fős infrakabin gondosan előkészítve várja a bajnokságra érkező vendégeket.

A Vendégek számára tehát már most megannyi lehetőség adott az élményszerzésre, de nincs megállás – a fürdő további fejlesztések előkészítésén dolgozik.

„A Szauna világ 2014 szeptemberében lett átadva, tehát a fürdő ezen része viszonylag fiatal, de mint minden fürdő mi is koncentrálunk az esetleges újítási lehetőségekre. Tervben van egy kisebb gőzkabin kialakítása, amivel szeretnénk bővíteni a wellness részleg szolgáltatását.” – amire szükség is lesz, hiszen egyre nagyobb az igényt a wellness világ e terlütére. A Kerekdombi Termálfürdőben rendezendő versenyek minden alkalommal nagy számban vonzzák a közönséget – így novemberben is telt házas eseményre számíthatunk.

 kerekdomb1

A sok színes program, a profi szaunamesterek lenyűgöző technikái természetesen nagy számban vonzza a szauna szerelmeseit, de a versenyeken túl is magas az igény a szauavilágra, a szaunamesterek munkájára.

„A magyar szauna kultúra még nagyon fiatal - úgy is lehetne mondani, hogy gyerek cipőben jár. Köztudott, hogy nagyon sok fürdőbe még a fürdőruhás szaunázás korát élik. Nálunk kezdettől fogva fürdőruhamentesen, szaunalepedőbe bújva voltak látogathatóak a szeánszok, ami eleinte nagyon furcsa volt a vendégeknek, de a szaunamesterek kitartó munkájának köszönhetően mára eljutottunk oda, hogy ez teljesen elfogadott.

Azt mondta nekem egyszer az egyik szaunamester, hogy a szaunázás egy nagyon pozitív dolog és ez által azok az emberek, akik szaunázni járnak maguk is pozitív beállítottságúak. Aki negatív érzelmekkel vagy rosszindulatúan lép bele ebbe a kiforrt közösségbe nem marad sokáig, hiszen nem fogja magát jól érezni ennyi boldog ember között.”

kerekdomb2

Köszönjük szépen az interjút! Bízunk benne, hogy jó úton haladunk és hamarosan minden létesítményben elfogadottá válik a fürdőruha mellőzése és az egészséges szaunázási szokások betartása. Annyi bizonyos, hogy november 17-én egy izgalmakban gazdag esemény vár ránk egy igazán színvonalas, nagyszerű helyszínen!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: péntek, 09 November 2018 09:38