hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Interjú Lajtosné Papp Noémivel, a Hagymatikum Gyógyfürdő marketing csoportvezetőjével

Alig vagyunk túl a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első, izgalmakkal teli fordulóján, máris kapujában állunk a következőnek! Január 12-én az ország egyik legnagyobb alapterületű szaunaparkja vár ránk! Szükség is lesz a helyre, hiszen rekordszámú versenyzői regisztráció érkezett! Így aki velünk akar tartani Makóra, a Hagymatikum Gyógyfürdő varázslatos wellness részlegébe, mindenképpen kövesse nyomon online felületeinket, időben foglalja le elővételben helyjegyét, hogy biztos helyet tudjunk garantálni az eseményre! A következő sorokban Lajtosné Papp Noémivel, a Hagymatikum Gyógyfürdő marketing csoportvezetőjével folytatott interjúbeszélgetésünkből megtudhatjátok, mi minden vár ránk Makón!

 

„Az ország egyik legnagyobb alapterületű szaunaparkjában gőzfürdő és nyolc különböző szauna várja a Makóra érkező Vendégeket. Szaunamestereink a hét minden napján szeánszokkal teszik különlegessé a méregtelenítési folyamatot, ahol különböző felöntési- és legyezési technikák szolgálják a feltöltődést. Mindemellett hangulatos pihenőtér és szauna-udvar is rendelkezésre áll.” – nyilatkozta Noémi a SzaunaClubnak. A január 12-én velünk tartó látogatók a verseny ideje alatt szabadon próbálhatják ki a Hagymatikum Gyógyfürdő különböző méretű, 5 és 28 fő közötti befogadóképességgel bíró szaunakabinjait, beleértve a különleges Kelo, intim, gyógynövényes és fényözön szaunakabinokat is, melyekre a fürdő nagy gondot fordít.

„Évről évre többen ismerik meg a szaunák jótékony hatását, a felhasználás is egyre szabályosabb és természetesebb a vendégek részéről. A szaunamesterek is folyamatosan képzik magukat, felkészültek, követik a szauna-trendeket. Szaunáinkat folyamatosan karbantartjuk a nagy mennyiség igénybe vétel miatt, illetve kültéren kialakítottuk a naturista szaunázáshoz elengedhetetlen körülményeket. Van egy 33 méteres tanmedencénk is a parkfürdő területén, melynek sátras fedéséről gondoskodtunk, így négyévszakos jelleggel tud üzemelni. Több fejlesztés tervezési szakaszban van, melyek a fürdő hosszútávú működésére lehetnek hatással.”

makó interjú kép

 

A Hagymatikum Gyógyfürdő tehát méltó helyszínéül szolgál a hamarosan megrendezésre kerülő második fordulónak, melynek védnökeként maga a SzaunaClub lett kijelölve. Hogyan készül a fürdő az eseményre?

„Korábbi bajnoksághoz kapcsolódó visszajelzéseink nagyon pozitívak voltak, ezért is szerettünk volna ismét a versenyhelyszínek listájára felkerülni. Ami az átalakult Bajokságot illeti, mindenképpen nagy lehetőség ez az induló szaunamestereknek, hiszen előtérbe kerül nagyobb mértékben a szakmaiság, az építő kritikai jelleg, így ez többszörösen jó visszajelzés lehet az indulóknak, melyet hosszú távon is tudnak kamatoztatni. A szauna szolgáltatást igénybe vevők száma reményeink szerint idén a triplája lesz a normál szombati naphoz kötődő statisztikáknak. Szombaton egészen éjfélig várjuk a vendégeket, az éttermünk és a bárunk is a rendezvényhez igazodva kínál frissítőket, könnyebb ételkínálatot.”

Köszönjük szépen a válaszokat Noéminek és Hagymatikum Gyógyfürdőnek!

Tarts velünk Te is január 12-én, használd ki az alkalmat és vegyél részt a kiemelkedő tehetségű szaunamesterek versenyprogramjain!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

 

Utoljára frissítve: péntek, 30 November 2018 10:56