hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Interjú Károly Tamással, a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság zsűritagjával

Egy rendezvény, különösen egy bajnokság esetében mindenre fel kell készülni, hiszen bármikor adódhat kisebb-nagyobb probléma, amit azonnal orvosolni kell. Éppen ezért a SzaunaClubnál igyekszünk előrelátóak lenni, hogy bármi is történik, az ne zavarja meg a versenyzők és a vendégek nyugalmát. Károly Tamás nagy múltú szaunás, a szaunáSOK.hu alapítója, a drSzauna.hu főszerkesztője, aki sokat tesz a magyar szaunás közösség összetartásáért. Tamás sietett segítségünkre és lépett be a zsűritagok közé, mikor szükségünk volt rá.

Először jártam a helyen. Engem a nagy szauna, a padlófűtés, a személyzet kedves, segítőkész hozzáállása és a környezet hangulata egyaránt megfogott, biztosan visszamegyek még Kerekdombra! Nekem, mint kívülálló, tetszett a szervezés, gördülékenynek tűnt, semmilyen fennakadást nem láttam. Tetszett az új rendszer, a két ág szétválasztása, valamint a vizes és az kérdőíves pontozás is jó volt!” – válaszolta Tamás a SzaunaClubnak arra a kérdésre vonatkozóan, milyen élményekkel gazdagodott a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulóján. – „Szerintem jó, hogy szét lett választva a szakmai- és a vendégág, így van lehetőségük a mestereknek eldönteni milyen fronton szeretnének megmérettetni. Továbbá, aki mindkettőre edz, tehát szombaton is indult, annak másnap a zsűri előtt már egy ismert helyszínen van lehetősége bemutatkozni. :-) "

Tehát „aki mert, az nyer” – hiszen egy ilyen jellegű tapasztalat valóban nagy előnyt kovácsolhat a többi szaunamesterrel szemben.

pontozás

Az átalakult értékelési rendszerre vonatkozóan: szerintem jó lett. Biztosan van még mit csiszolni, javítani, de ezt a következő fordulók is befolyásolják. Én csak beugró zsűritag voltam, nehéz, hiszen más szemmel nézem én a mestert és máshogy egy másik zsűritag. Úgy vélem mivel ez volt az első ilyen jellegű forduló, versenyről-versenyre fog szerintem még csiszolódni, alakulni."

Ahogy a cikk elején említettem, Tamás közösségformáló szerepet is betölt a szaunázók között, Facebook csoportja által pedig igen jó rálátása van a magyar szaunakultúra alakulására. Mi is úgy véljük, Tamás pedig még inkább megerősíti álláspontunkat, hogy a szaunások száma bizony évről-évre növekszik.

Végeredményben szerintem nagyon izgalmas évad elé nézünk, sok az új versenyző, sok érdekesség lesz itt még."

 

Köszönjük szépen a válaszokat és a fordulón való közreműködést Károly Tamásnak!


Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: szerda, 12 December 2018 16:10