hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Kiss Mariannának, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserének beszámolója a VII. MOSZB I. fordulójáról

A Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulója a Kerekdombi Termálfürdő 2014-ben átadott wellness részlegében került megrendezésre, melynek változatos, tágas szaunakabinjai méltó helyszínül szolgáltak a verseny lebonyolítására. Interjús beszélgetéseinkből, Vendégeink szavaiból ítélve, sokan leszünk, akik még biztosan visszalátogatunk! A következő sorokban Kiss Mariannának, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserének beszámolóját olvashatjátok a Bajnokság I. fordulójáról.

"Mindenek előtt szeretnék köszönetet mondani Verebi Zoltánnak és a SzaunaClub csapatának, hogy a Kerekdombi Termálfürdőre esett a választásuk és itt került megrendezésre a verseny első fordulója.


Nem túlzok, ha azt mondom, minden tökéletes volt. Mind a verseny szervezése, mind az egész esemény koordinálása gördülékenyen zajlott. A Vendégek mind a két nap minden programjára kényelmesen bejutottak - akik előregisztráltak automatikusan ülhettek be a felöntésekre. Voltak olyan Vendégek is, akik csak úgymond "jöttek, hogy megnézzék", de természetesen számukra is volt lehetőség, hiszen Zoliék fel voltak készülve és hoztak magukkal extra jegyeket, melyeket a helyszínen lehetett megvásárolni."


A VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság számtalan újdonságot hoz idén mind a Vendégek, mint az induló Szaunamesterek részére, így fokozott érdeklődésre számítunk a Bajnokság teljes szezonjában.


"A várt létszám érkezett mind két nap. Már az első regisztrációnál látni lehetett, hogy telt házas eseménynek nézünk elébe. Mindkét nap kényelmesen el lehetett férni a szaunákban és a Mesterek sem találkoztak semmilyen zavaró tényezővel, így gond nélkül adhatták elő kiválasztott programjukat.


Én személy szerint mind két nap szinte az összes felöntésre beültem. Mint kezdő szaunamester ez számomra tapasztalat szerzés és tanulás is volt egyben, hiszen nagyon tanulságos volt látni, hogy más szaunamesterek hogyan dolgoznak, mit használnak, hogyan legyeznek, milyen illatokat alkalmaznak.
Abban mindenki egyetértett, hogy ez a szauna fokozottan meleg, eltérő az elektromos kályha melegétől. Ezzel együtt is csak azt mondhatom, hogy mindenki kivétel nélkül nagyon odatette magát és igyekezett a legtöbbet kihozni a programjaiból."

kerekdomb2


Az idei Bajnokság legnagyobb változtatása a két ág (szakmai és vendég vonal) szétválasztása volt, amely most már talán kijelenthetjük, elnyerte a közönség és a versenyzők szimpátiáját.


"A Vendégeknek nagyon tetszett, hogy Ők maguk is beleszólhattak a verseny alakulásába, hiszen az első nap az Ő szavazatuk döntött. Frappáns és ötletes volt a vizes meregetés, ahogy pontozták a programokat. Érdekes volt látni, hogy mi számít a Vendégeknek és mit pontoz a szakmai zsűri. A két nap végeredménye nem igazán tért el egymástól, de azért voltak meglepetések.


A szervezőkkel már szóban egyeztettünk, hogy jövőre is szeretnénk a MOSZB versenysorozat helyszínei között szerepelniMindent összegezve két szóval tudnék élni: köszönöm Nektek!"


 Mi köszönjük a csodálatos helyszínt, a személyzet kitartó munkáját! Reméljük hamarosan újra találkozunk!

Köszönjük a beszámolót Kiss Mariannának!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: péntek, 21 December 2018 12:30