hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Erre számíthatsz a Harvia-Saunabau Oshadhi Magyar Országos Szaunamester Bajnokság improvizációs fordulóján!

A tavasz beköszöntével, március 23 és 24 között felforrósodik a levegő a Bükfürdő Thermal & Spa wellness részlegében. Ez azonban nem csak a szaunák melegének köszönhető, hiszen az improvizációs Szaunamester versenyen az is eldől, kiket láthatunk április végén Balmazújvárosban, a döntőben!

A Bajnokság IV. fordulójának kiemelt támogatói között tudhatjuk az Oshadhi Hungary-t is, akinek 100%-os, minőségi illatai közül fogjuk kisorsolni, melyik Szaunamester, milyen illatokkal tartja meg versenyprogramját.

"Nagyon izgalmasnak találom, hogy a Szaunamesterek ezen a fordulón nem előre eltervezett illatokkal szerepelnek, hanem ott derül majd ki, hogy abból a néhány illatból milyen keverék születik meg." - nyilatkozta Baglyos Annamária, az Oshadhi magyarországi forgalmazója a SzaunaClubnak - "A versenyzőknek szüksége lesz az eddigi tapasztalatára, ösztönére és fantáziájára is. Bízunk benne, hogy ezek a természetes illóolajok elnyerik majd mind a közönség, mint a zsűri tetszését." (A teljes interjús eszélgetést a következő linkre kattintva olvashatod! >>>)

A versenyprogramra legalább három illattal kell felkészülten belépni, melyek közül egyetlen egy lehet tiszta, a többi keverék.

Azonban nem kizárólag csak az illat lesz meglepetés a Szaunamesterek részére. Az improvizációs verseny lényege ugyanis, hogy az induló Szaunamester saját törölközőjén és tudásán kívül semmi mással nem készülhet előre a fordulóra. A Szaunamester versenyprogramának pontos kezdete egészen a programot megelőző két órás felkészülési ideig szintén rejtve marad.

Az induló Szaunamesterek saját versenyprogramjuk előtt két órával kapják meg azokat az eszközöket, amelyeket magukkal vihetnek a szaunába. Az illatcsokron túl két zenét és egy ventillációs eszközt is sorsolunk, ami bármi lehet. :-) A zenék közül természetesen csak egyet kell választani és ahogy korábban már írtuk, a sorsolt ventillációs eszköz mellett a Szaunamester saját törölközőjét is behozhatja a programra.

A fokozott érdeklődés, a versenyprogramok száma miatt előzetes terveink szerint a forduló alatt programonként 2-2 szakmai zsűritag fog értékelni. A legtöbb pontot ezúttal a helyes legyezési technika fogja jelenteni! 

Sikeres felkészülést kívánunk minden induló Szaunamesternek! Hamarosan találkozunk!

A Vendégek részére megnyílt regisztráció űrlapjához kattints ide!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: kedd, 05 March 2019 09:59