hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

12 féle illóolajat sorsolunk ki az improvizációs versenyen! - Interjú Baglyos Annamáriával

Nem rég nyitottuk meg a regisztráció lehetőségét Vendégek részére a Harvia-Saunabau Oshadhi VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság IV. fordulójára, amelyet improvizációs versenynek kereszteltünk el. Nem véletlen, hiszen az induló Szaunamesterek szakmai tudásukon és törölközőjükön kívül semmi mást nem hozhatnak magukkal a megmérettetésre. Minden más eszközt - beleértve a zenét, a ventillációs eszközöket és az illatokat is - a helyszínen, két órával a program előtt sorsolunk ki a versenyző számára. Természetesen sokakat furdal a kíváncsiság, milyen illóolajokkal készülünk a versenyzők számára. Hogy mi alapján állítjuk össze az illatokat és milyen illóolajokról is van szó, a Bajnokság kiemelt támogatója, az Oshadhi Hungary forgalmazója, Baglyos Annamária mutatja be a következő sorokban!

"Nagyon izgalmasnak találom, hogy a Szaunamesterek ezen a fordulón nem előre eltervezett illatokkal szerepelnek, hanem ott derül majd ki, hogy abból a néhány illatból milyen keverék születik meg." - nyilatkozta Baglyos Annamária, az Oshadhi magyarországi forgalmazója a SzaunaClubnak - "A versenyzőknek szüksége lesz az eddigi tapasztalatára, ösztönére és fantáziájára is. Bízunk benne, hogy ezek a természetes illóolajok elnyerik majd mind a közönség, mint a zsűri tetszését."

12 féle 100%-os, kiváló minőségű Oshadhi illóolaj!

Ezek közül azonban a versenyzők csak néhányból állíthatják össze a keverékeket:

"Több szempontot is figyelembe vettünk az illóolajak válogatásánál. Vannak, amelyek tipikusan szaunába illő olajok, de tettünk bele különlegességet: fűszeres, virágos illóolajokat is. Sok a variációs lehetőség, mindegyik illat valamilyen szempontból passzol egymáshoz, így a Szaunamester szaglása, tapasztalata és az éppen akkori hangulata alapján tudja majd összeállítani a saját keverékét."

Érdemes kipróbálni, kísérletezni a bajnokság napját megelőzően

Aki eddig még nem próbálkozott 100% tisztaságú illóolajjal, annak érdemes a bajnokság előtt egy picit időt szánni a illóolaj kiismerésére.

"Nagy különbségeket tapasztalhatnak a versenyzők, hiszen intenzívebb, markánsabb illatokat kaphatnak lényegesen kevesebb illóolajat használva. Itt a kevesebb, több szabálya érvényesül, inkább használjon néhány cseppet a Szaunamester az egyes illóolajokból a keverék összetételénél. Javaslom, hogy mindenképpen az eddigi tapasztalatán kívül hallgasson az ösztönére is, a belső hangjára, hogy mit üzen neki az az illat, milyen élmény, emlék jut eszébe." - javasolja Annamária.

Milyen élményre számíthatnak a Vendégek?

"Az Oshadhi illatok a növény tiszta esszenciáját hordozzák magukban. A szintetikus illatokkal ellentétben ezek az olajok teljesen egészségesek, hiszen belélegezve nagyon fontos, hogy ne terheljük a szervezetünket mesterséges anyagokkal. Nagyon reméljük, hogy lenyűgözi a Vendégeket is és sikeresen szerepelnek majd a versenyzők is és egy igazán lenyűgöző illat- és szaunaélményt nyújtanak a Szaunamesterek majd a Vendégeknek."

A Vendégek részére megnyílt regisztráció űrlapjához kattints ide!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: hétfő, 11 March 2019 10:36