hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

11 kiváló szaunamester, közel 100 férőhelyes szauna! - Tarts velünk Te is a balmazújvárosi döntőbe! Regisztráció a cikkben!

Óriási az érdeklődés az április 27-28-án esedékes balmazújvárosi döntő irányában, éppen ezért szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy a közel 100 férőhelyes szauna ellenére előregisztráció nélkül nem tudjuk garantálni a férőhelyeket.

Az átalakult Bajnokságon összesen 31 szaunamester mutatta meg tehetségét, közülük 11 szaunamestert láthatunk az áprilisi döntőben. Érdemes kiemelni, hogy a bejutott 11 induló közül 5 szaunamestert mind a szakmai zsűri, mind vendég zsűri is továbbjuttatta az első 8 közé a döntőbe!

Döntősök közül visszalépett Molnár István, aki mind szakmai, mind vendég ágon tovább jutott volna, helyébe a soron következő szaunamesterek léptek. Így vendég ágon Boján Ádám, szakmai ágon Haluska Nóra is tovább lép.

Szeretnénk kiemelni és gratulálni Ambrus Bálintnak, aki minden egyes fordulóról szakmai vagy vendég győzelemmel tért haza!

A döntő az előző fordulókhoz hasonlóan szintén két naposra fog nyúlni. A következő táblázatban látható, melyik napon melyik döntőbe jutó szaunamester programján lesz lehetőség részt venni!

FONTOS: EZ NEM AZ IDULÁSI SORREND!  A szaunamesterek indulási sorrendje a helyszínen kerül kihirdetésre. Elő regisztrálni kizárólag időpontra lehet!

 

Szombat Vasárnap
Miskolczi Sándor Miskolczi Sándor
Ambrus Bálint Ambrus Bálint
Nyári Vincze Zsolt Nyári Vincze Zsolt
Török Sándor Török Sándor
Szathmári Katalin Szathmári Katalin
Tótfalusi Roland Tótfalusi Roland
Botos András Botos András
Haluska Nóra Haluska Nóra
Bartha Ferenc  
Boján Ádám  
Orendi János  

 

Osztozz velünk Te is a Bajnokság legizgalmasabb pillanataiban! Töltsd ki regisztrációs űrlapunkat!

Az űrlapot közvetlenül az alábbi linken keresztül is elérheted: https://forms.gle/yr6R5kJdCxwi6NHM9

 

Foglalj szállást kedvező áron - tekintsd meg a Hotel Kamilla exkluzív ajánlatát a Bajnokság idejére!

Szaunamester verseny 2019.04.27. 28. page 0001

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

 

Utoljára frissítve: kedd, 02 April 2019 08:52