hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Hamarosan lehet jelentkezni a 2019-20-as Bajnokságra – íme a tervezett helyszínek és időpontok!

Alig ért véget a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság, máris teljes gőzzel készülünk a következőre. A 2018-19-es Bajnokság tapasztalatai alapján néhány részletet újra gondolva, de sok elemet megtartva szervezzük a következő versenysorozatot, melyet reméljük, legalább annyian figyelemmel fogtok kísérni, mint amennyien az ideit nyomon követtétek. Máris bemutatjuk a verseny tervezett időpontjait és helyszíneit!

A versenyen induló Szaunamesterek és az eseményen résztvevő Vendégek indén is két napos fordulókra számíthatnak.

2019.11.09. és 10. között Ráckevén indítjuk a Bajnokságot!

A ráckevei AquaLand fürdő wellnessrészlegét már jól ismerjük – a fürdő kiemelkedő figyelmet fordít a Szaunavilág karbantartására, fejlesztésére. „Évről évre szebb és jobb helyszínt igyekszünk biztosítani a program résztvevői számára, összekapcsolva egyéb fakultatív és kényeztető programlehetőségekkel a versenyt.” – nyilatkozta Karczagi Sándor, a fürdő igazgatója egy korábban készült interjúnkban.

Az első forduló a Winter 4+4 Star Technik nevet viseli, mely csupán apró részletekben fog eltérni a tavalyi évben megrendezett 4+4 Star Technik-től. Előzetesen annyit elárulhatunk, hogy a versenyprogramhoz választott illatoknak a télies hangulathoz kell igazodniuk.

aqualand

A következő tervezett állomás Siófok – 2020.01.25-26. – SzaunaShow

A siófoki Galerius fürdő Magyarország legmodernebb létesítményei közé sorolható, ahol ráadásul hamarosan egy új, 40-50 fős szauna kabin kerül átadásra. Itt kapnak lehetőséget az induló Szaunamesterek, hogy bemutassák kreativitásukat a sorsolás útján meghatározott tematikus programjaikban. Figyelem! A fordulón maximum 16 Szaunamester indulhat – érdemes mielőbb leadni a jelentkezést, mielőtt betelnének a helyek!

Galerius Élményfürdő és Wellness Központ

Sok meglepetéssel készülünk a kerekdombi fordulóra is!

A Team Work Grand Prix nevet kapta az a forduló, melynek célja, hogy még jobban összekovácsoljuk a szaunás közösséget. A jelentkezőkre igazi csapatmunka vár!

A 2020.03.28. és 29. között esedékes fordulón egyéni- és páros szaunaprogramokra is számítani lehet – a Szaunamesterek azonban minden esetben egyénileg lesznek értékelve. A helyszínt szintén jól ismerjük: a fürdő változatos, tágas szaunakabinjai méltó helyszínül szolgálnak a verseny lebonyolítására. 

szaunahaz999 0

Magyarhertelenden is megfordulunk!

A Magyarhertelendi Termálfürdőt talán már keveseknek kell bemutatni, melynek szauna részlege teljesen különálló szinten van a fürdőtértől, így nyugodt, tökéletes környezetet biztosít a verseny idejére.

A magyarhertelendi forduló tervezett időpontja 2020.05.09-10., ahol a tavalyi évhez hasonló szabályokkal kap helyet az improvizációs verseny.

magyarhetelend

2020-ban a balmazújvárosi Kamilla fürdőben dől el minden!

Tervezetten 07.04. és 07.05. között kap helyet a Bajnokság legizgalmasabb eseménye – a döntő, melybe előzetes számításaink szerint összesen 8 Szaunamester juthat be. Ezen a hétvégén a zsűri versenyzőként 3 bemutatott program alapján fogja eldönteni, hogy kik a VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Győztesei és ki nyeri el a Saunamester Superstar címet!

 

A végleges versenyszabályzat kialakítása folyamatban van, melybe ezúttal is szeretnénk aktívan belevonni a Szaunamestereket, hiszen a rendezvény elsődleges célja a Szaunamesterek munkájának, fejlődésének támogatása, valamint, hogy erősítsük az összetartást!

Szeretnénk rá felhívni a figyelmet, hogy a cikkben szereplő időpontok és helyszínek nem véglegesített információk, az esetleges változásokról honlapunkon, hírlevelünkben és Facebook oldalunkon adunk hírt!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Utoljára frissítve: csütörtök, 04 July 2019 08:55