hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Éjszakai fürdőzéssel, extra felöntésekkel és még filmvetítéssel is készül a ráckevei AquaLand a novemberi fordulóra!

Szakmai ágon 21, vendég ágon pedig összesen 24 szaunamester jelentkezett a november 9. és 10-e között esedékes Winter 4+4 Star Technik-re, mellyel kezdetét veszi a VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság! Hogy kicsit tágabb képet adhassunk, milyen különlegességekre számíthatnak idén a vendégek és a versenyzők, felkértük Karczagi Sándor fürdőigazgatót, nyilatkozzon a fürdőben történt esetleges változásokról, illetve a Bajnokság előkészületeiről.

A programsorozatra kétségtelenül évről-évre egyre többen jelentkeznek és igen kevés szaunaprogram indul úgy el, hogy még lenne szabad hely a kabinban.

"A SzaunaClub által szervezett rendezvényekre jelentkezők száma vélhetően az előző években szerzett pozitív tapasztalatok, a színes kínálat, a megfelelő szervezés és lebonyolítás eredménye, melyhez ezúton is gratulálunk. A november 9-10-i hétvégén kiemelt forgalomra számítunk, a megfelelő környezet és minőségi szolgáltatások biztosítása érdekében az Aqua Land csapata is nagy erőkkel készül."- nyilatkozta Karczagi Sándor.

A magas érdeklődés megköveteli az egyes fordulók komoly előkészületeit, amely kapcsán a ráckevei fürdő mindig első osztályúan helyt állt! Ahhoz, hogy minden zavartalanul működjön és a Vendégek jól érezzék magukat, valóban megtesz mindent, ráadásul évről-évre folyamatos fejlesztésekkel, bővítésekkel áll elő.

rackeve aqualand kep1

"Az utóbbi évben számos fejlesztést végeztünk a Vitál Központ területén. A Vendégek részére új, élményelemekkel ellátott hideg vizes merülő medencét építettünk, bővítettük a zuhanyzók és szauna dézsák számát, sószoba és infra szauna is átadásra került. Jelenleg öltözőink számát és minőségét bővítjük, fejlesztjük a magasabb szintű kiszolgálás érdekében.

Mindent elkövetünk azért, hogy a kiemelkedő érdeklődésre való tekintettel Vendégeink a színvonalas programokhoz méltóan megfelelő tisztaságot, kiszolgálást, vízminőséget és páratlan gasztronómiai élményeket kaphassanak. A vitál központ területén a verseny idejére további pihenő területeket alakítunk ki, a verseny idején éjszakai fürdőzéssel, további extra felöntésekkel, éjszakai filmvetítéssel, éttermünkben élő zene kíséretében az a’la cart kiszolgálás mellett bőséges svédasztalos ebéddel is készülünk."

rackeve aqualand kep2

Ahogy tehát megszokhattuk, idén is sok-sok izgalom vár mindazokra, akik végigkísérik velünk az idei Bajnokságot, melynek elsődleges célja továbbra is a Szaunamesterek összefogása, a szaunakultúra népszerűsítése

"Az elmúlt évekre visszatekintve, a versengő mesterek számos tematikus felöntéssel, mesébe illő, varázslatos illatokkal, kencékkel és programokkal készültek a versenyre az érdeklődők és Vendégeink megelégedésére. Öröm látni, hogy a mesterek egy igazi csapatként, közös erővel tevékenykednek a Vendégek kegyeiért, barátságok és hosszú távú kapcsolatok alakulnak ki.

rackeve aqualand kep7

A rendezvény 8. éve zajlik, a vendégértékelések és tapasztalatok alapján végzett módosítások még érdekesebbé, izgalmasabbá varázsolják a rendezvényt. A programsorozat lebonyolításához sok sikert és Vendéget kívánunk."


 

Várunk szeretettel Téged is november 9. és 10. között a ráckevei Aqua Land Termálfürdőbe! A regisztrációs felületet hamarosan megnyitjuk!

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

 

Utoljára frissítve: kedd, 24 September 2019 10:33