hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

1,5 tonna kő, 50 férőhely - idén is megfordulunk Kerekdombon! Interjú Kiss Mariannával

A tavalyi telt házas, gördülékenyen, jó hangulatban lezajlott forduló után, idén ismét a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság helyszínei között szerepel a Kerekdombi Termálfürdő, ahol Magyarország legnagyobb Finn Rönk szaunája található. Felkértük Kiss Mariannát, a fürdő menedzserét, nyilatkozzon a fürdőben történt esetleges változásokról, mire számíthatunk idén.

A 2020.03.28. és 29. között esedékes fordulóra összesen 19 szaunamester jelentkezett (16-an indulnak szakmai ágon, míg 19-en vendég vonalon), melyen egyéni- és páros szaunaprogramokra is számítani lehet. A forduló, melyen az értékelés természetesen minden esetben egyénileg történik, kiváló lehetőséget teremt a technikák fejlesztésén túl a szoros barátságok kötésére.

„Mindenképpen nagy forgalomra számítunk a verseny ideje alatt. Nagyon örülünk, hogy ennyi szaunamester jelentkezett az idei versenyre is!” – nyilatkozta Kiss Marianna a SzaunaClubnak. – „A tavalyi év számításainkon felül sikeredett, hiszen csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Örömünkre szolgált, hogy a verseny által még többen felfedezték fürdőnket, az Alföld szívében fekvő kis ékszerdobozt, ahova azóta is sokan járnak vissza.”

Nem csoda, hiszen ahogy említettük, a Kerekdombi Termálfürdőben található Magyarország legnagyobb Finn Rönk szaunája, amely összesen másfél tonna kővel gondoskodik a tökéletes szaunaprogramról, melyet egyidejűleg 50 szaunázó élvezhet!

„Szinte mindenkinek kihívást jelentet a fatüzelésű rönk szauna, hiszen kevés mester találkozott már ilyen vagy ehhez hasonló kabinnal. A pozitív visszajelzések mellett nagyon örülünk, hogy sok szaunamesterrel azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az idei évben viszonylag sok vendék szaunamestert tudtunk visszahívni - büszkén elmondhatjuk, hogy mindenki örömmel jött vissza hozzánk.

Visszatérve a tavalyi Bajnokságra, amit ezen felül sok vendék kedvelt nálunk, az a nagy pihenő részleg természetes közelsége. Ugyanis maga a fürdő és ezzel együtt a wellness részleg fák és növények között, egy csodálatos helyen van felépítve - nem mesterséges környezetben.”

Milyen újdonságokra számíthatunk a verseny idejére?

„Március végéig azért még van egy kis időnk, de a kötelező karbantartásokat a verseny előtt természetesen elfogjuk végezni. Nemrég történt kőcsere, valamint a szauna teljes belső részét, a rönk felületet felcsiszoltuk és leápoltuk, ezzel egy időben a padsorokat is ugyan így felcsiszoltuk. Történ egy esztétikai újítás is. Kicsit megváltoztattuk a rönk szauna bejáratát, azt ahol a Vendégek a programra várakoznak. A következő képeken ezek az újítások láthatóak.

kerekdomb 2019 20 kep 1

Már nagyon várjuk a verseny Kerekdombi fordulóját!


 

Jelentkezz képzésünkre most!

Utoljára frissítve: péntek, 08 November 2019 07:55