Baráth Péter

  • Posted on:  szerda, 15 February 2017 13:09

BaráthPéter 1

Baráth Péter, aki szaunamesterként többszörösen büszkélkedhet az országos bajnoki címmel. Kitudja, lehet még a világbajnokságon is látni fogjuk?

 csík 

Múlt a jövő tükrében:

2007 szeptembere óta vagyok szaunamester. Akkor még csak két srác oktatott az országban franchise rendszerben. A Saliris Resort-ban dolgoztam 9 éven keresztül szaunamesterként. A legbüszkébb talán a 2015-2016-osszezonra vagyok, hiszen ebben az évben nyertem meg mind a két országos bajnokságot! Viszont, ha nem díjakban mérjük, akkor talán arra, hogy közel 10 éve rendíthetetlenül szerelmese vagyok a szaunamesterségnek. Célok? Hmmm... Talán a világbajnokság... talán.


Specialitás:

Milyen szaunaprogramot szeretek tartani? Nincs kedvenc, mindig a hely, vendégek, hangulatom határozza meg, melyik típus esik a legjobban

Kedvenc illataim közé tartozik a Fahéj, Cédrus, Lime, Ánizs, és még lehetne sorolni. 

Ha úgy adódik, akkor szívesen elmegyek/mennék vendégeskedni, ez nem távolságfüggő, hanem inkább idő.


 A hely, ahol dolgozom:

A szaunarészlegünk két részre van osztva - egy belső, ezt fürdőruhában is használhatja a vendég, valamint egy külső, itt csak fürdőruha nélkül lehet szaunázni. A 4-6 fős szaunamester team naponta 3-4 alkalommal tartunk szaunaprogramokat, a classic-tól a show-ig, a relax-tól a bulizós-ig minden megtalálható. Ezeket a programokat az udvaron lévő rönkszaunáinkban tartjuk, melyekhez zuhanyzó, merülőmedence és napozóterasz is társul.


Mottó:

Csak azt adom fel, amin bélyeg van... a többit végig csinálom!


Telefonszám: +3670/434-8153

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Megjelent: 8144 alkalommal