Szilágyi Hajnalka

  • Posted on:  péntek, 17 February 2017 13:10

Hajni

Szilágyi Hajnalka, aki nem csak sikeres szaunamester, de masszőrként is megállja a helyét! A változatosság híve - igyekszik színes programokkal elvarázsolni közönségét és nem ódzkodik, ha messzi tájakra hívják vendég szaunamesternek.

 csík 

Múlt a jövő tükrében:

2014-ben végeztem, mint szaunamester az Aquaworldben. Azóta a Siklósi Thermal Spaban dolgozom és szinte minden péntek-szombat-vasárnap tartok szauna szeánszokat. Alkalmanként Pécsen a Makár Sporthotelben, a Xavér Szaunában, illetve az Igali Gyógyfürdőben is.

Eddig egyetlen versenyen vettem részt, a IV. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon, ahol a Siklósi fordulón V. helyezést, a Tamási fordulón pedig, I. helyezést értem el, amire nagyon büszke vagyok.

A szaunamesterkedés mellett a Hotel Castelloban dolgozom, mint Beauty vezető és masszőr.


Specialitás:

Kimondott kedvenc szauna programom nincs, talán a tematikus programokat szeretem leginkább, amelyek valamire épülnek. Például farsang, nőnap, húsvét, halloween, bortúra, Tenkes kapitánya, stb. Illetve a nemzetközi hangulatú felöntéseket is kedvelem. Ilyen például az olasz, francia, orosz, magyar, német, földkörüli utazás stb.

A citrusos és friss illatokat szeretem leginkább, nagy kedvencem pedig a kubeba.

Szoktam meghívásokat kapni, melyeken örömmel veszek részt, mint vendég szaunamester. Szívesen utazok bárhova, ha időm engedi.


 A hely, ahol dolgozom:

Nálunk a szaunavilágban, megtalálható 2 finn szauna, melyek különböző hőmérsékletűek, 2 infra szauna, 1 gőzkabin, 1 rózsa aromakabin, merülő medence és egy kültéri - fatüzeléses, igen hangulatos 40 fős orosz szauna, ahol a szauna szeánszokat tartom minden hétvégén, általában 2-3-t naponta.

A felöntések nagyon változatosak, figyelek, hogy ne sűrűn ismétlődjenek. A fürdőnkben egyedüli szaunamesterként kell megállnom a helyem. :)

A szaunák fürdőruhásak, sajnos nincsenek elszeparált tusolók, így nem megoldott a fürdőruha mentesség, és mivel családbarát fürdő, sok gyermek is szaunázik. A felöntések egy része fürdőruhamentes.


Mottó:

Hangulatos, vidám szauna szeánszok Hajnival. Várlak Benneteket szetettel! ;)

 


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Megjelent: 8212 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Kerekes Péter Csaba Tünde »