Tótfalusi Roland

  • Posted on:  péntek, 24 February 2017 09:41

Tótfalusi Roland West Wind Sauna team

Tótfalusi Roland, a West Wind Sauna Team Hungary egyik alapító tagja, akinél inkább pörgősebb, latinos szaunaprogramokkal találkozhatsz!

csík

Múlt a jövő tükrében:

2016 óta vagyok szaunamester. SzaunaSzeánsznál végeztem, majd sokáig a St.Gotthard Spa & Wellnessnél dolgoztam. Jelenleg pedig a West Wind Sauna Team Hungary csapatába tartozom.

Szaunamesterként a West Wind Sauna Team Hungary alapításában való részvételemre vagyok a legbüszkébb, illetve wellness helyeken való vendég szaunamesterként való szerepléseimre.

Célom, hogy szaunamester tudásomat mind tovább és tovább gyarapítsam, illetve hogy ezáltal minél több sikerre tegyek szert.


Specialitás:

Inkább a show és classic programokat részesítem előnyben, a relax-hoz túlságosan pörgősnek tartom magamat. Tehát a latinos, temperamentumosabb programokra vágyok.

Kedvenc, használt illataim a gyümölcsös, mediterrán illatok - például a homoktövis, a mandarin, a grapefruit vagy a kólanarancs.

Szívesen jelenek meg más helyeken is szaunamester vendégként, akár 4-500 km-es távolságban is.


A hely, ahol dolgozom:

A hely legnagyobb előnye azon túl, hogy textilmentes, hogy egy kültéri 25 fős finn röngszaunával is rendelkezik, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Jelenleg négyen vagyunk jelen szaunamesterként.


Mottó:

Éld át a természet elemeinek varázslatos hatását!


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06302675989

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Megjelent: 5420 alkalommal