Tóth Ditke

  • Posted on:  szerda, 23 August 2017 11:04

21015534 1817906341557775 694197454 n

Tóth Ditke, a szaunamester, aki már kiskora óta rajong a szauna adta élményekért. Folyamatosan fejlődik, képzi magát, miközben a versenyeken is eredményesen helyt áll! Fő célja, hogy minden vendégét elégedetté tegye és nyitottan fogadja a munkaajánlatokat is!

csík

Múlt a jövő tükrében:

14 éves korom óta szaunázok, de csak 2010-ben vettem részt először szaunaszeánszon, ami szerelem volt „első csapásra”. 2013-ban tartottam az első saját szeánszomat egy amatőr szaunaszeánsz-versenyen indulva. Négy alkalommal indultam ezen a versenyen, ahol minden egyes alkalommal az ezüstérmet sikerült elnyernem, szóval igazi „címvédő” vagyok, ha ezüstéremről van szó. :-)

Okleveles szaunamesterként 2017 nyarán végeztem a Szaunaclub keretein belül. Jelenleg teljesen más terülten dolgozok főállásban, így a szauna számomra nemcsak szerelem, hanem a szürke és hétköznapi emberi játszmákból való kitörés, illetve feltöltődés és kikapcsolódás is. Ha vendégeim arcán csillogó verejtékcseppeket és elégedettséget látok, azzal én is feltöltődöm egy jó időre.

Bár már Budapesten élek, de Tamásiból származom, így a Tamási Ternálfüdrőben dolgoztam eddig a legtöbbet, de többször találkozhattak a vendégek velem Esztergomban és Siklóson is. Jelenleg nyitottan állok a budapesti, pest megyei hotelek és wellnessfürdők felé.


Specialitás:

Maximalista vagyok, így bármilyen felöntést is csinálok, abból a lehető legjobbat és a lehető legtöbbet próbálom kihozni. A szívem csücske a relaxos programok, de nem áll messze tőlem a show jellegű szeánsz és az ezzel járó színészkedés sem.

Nyitott vagyok fürdők felé, szívesen utazok vendég szaunamesternek szinte bárhová, ha az időpontok nem ütik egymást.


Mottó:

Számomra a szauna adja a hétköznapokhoz a kreativitást és a motivációt! Így a mottóm sem lehetne más, mint:

„Az életben magunkból kell kicsiholni a motivációt akkor is, ha épp kevés okunk van a lelkesedésre.” (Szendi Gábor)


E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36205256842 vagy +36205958007
Facebook: https://www.facebook.com/ditke.toth

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6140 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Csősz Tibor Ambrus Bálint »