hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Végre indulnak a 2021-es Szaunamester képzések! - Jelentkezz Te is Tótfalusi Roland Szaunamester képzésére!

Már lehet jelentkezni Tótfalusi Roland Szaunamester képzésére! Roland a West Wind Sauna Team alapítója, a SzaunaClub szaunamester oktatója, valamint a Stílus és Technika szauna ventilláció trénere is egyben. Az alábbi sorokban Roland írását olvashatjátok a képzés tervezett részleteiről, valamint a jelentkezési információkról.

Interjú Nagy Máriával frissen végzett szaunamesterrel

Nagy Mária mindössze néhány hónapja „vette kezébe a törölközőt”. Azóta elvégezte szaunamester képzésünket, komplett vendégkört alakított ki és benevezett az idei Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra is. Hogyan hozta meg ezeket a döntéseket, hogy lehet, hogy ilyen gyorsan lép egyről a kettőre, milyen meglátásai vannak a szakmáról, hogy érezte magát a képzésen? Az alábbi sorokban Máriával folytatott interjús beszélgetésünket olvashatjátok!

Interjú Tarján Gergellyel, aki frissen végzett szaunamesterként nevezett az idei Bajnokságra!

Tarján Gergely több, mint 16 év után döntött úgy, hogy mindazt a sok jót, amit eddig Vendégként kapott a Szaunamesterek részéről, Ő is szeretné továbbadni. Szeptemberi martfűi képzésünkön tett sikeres vizsgájával úgy gondoljuk máris megtette az első lépést céljai megvalósításához! Sőt, nevét a hamarosan megrendezésre kerülő Magyar Országos Szaunamester Bajnokság regisztrált versenyzői között is megtaláljuk! Az alábbi sorokban Gergővel készült interjúnkat olvashatjátok, melyben részletesen mesél szaunás élményeiről, szaunamester pályafutásának indulásáról, céljairól!

Interjú Farkas Mártával, frissen végzett szaunamesterrel, az idei MOSZB egyik versenyzőjével

2020.09.24. és 09.27-e között Dankovits Zsuzsanna Szaunamester oktató vezetésével Szaunamester képzést tartottunk Mártfűn. Farkas Márta egyike annak a három frissen végzett, tehetséges Szaunamesternek, akinek a nevét alig néhány héttel az oklevél átadását követően hivatalosan is közzétettük a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság regisztrált versenyzői között! A következő sorokban Mártival készített interjúnkat olvashatjátok a képzésen szerzett tapasztalatairól, élményeiről és az ilyen lendületesen induló szaunamesteri pályafutásának jövőbeli céljairól!

Újabb nyolc szaunamesternek nyújthattuk át az oklevelet Martfűn! – interjú Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktatóval

Idén először rendeztünk Martfűn szaunamester képzést, mely 2020.09.24. és 27-e között valósult meg a Martfű Termál SPA wellness világában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató vezetésével, aki örömmel számolt be a négy napos képzésről. Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok, melyből kicsit közelibb képet kaphattok, hogyan is néz ki egy szaunamester képzés a SzaunaClubnál!

Igazi wellness paradicsomban valósul meg a szeptemberi szaunamester képzés!

2020.09.24. és 27-e között, Mártfű meseszép szaunavilágában lesz lehetőségük a jelentkezőknek elsajátítaniuk a szaunamesterség alapjait! A leendő szaunamestereket Dankovits Zsuzsanna vezeti be a szakma rejtelmeibe, akivel nem rég interjút is készítettünk. Ezúttal Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA igazgatója tisztelt meg bennünket írásával, mellyel bízunk benne, hogy sikerül átadni a létesítmény emelkedett hangulatát, amely fogadni fogja diákjainkat a szeptemberi képzésen!

Szaunamester képzés indul szeptemberben Martfűn! – jelentkezés a cikkben!

Új helyszínen, új szaunamester oktatóval indítjuk szeptemberi képzésünket! A képzés szeptember 24 és 27-e között valósul meg a Martfű Termál SPA meseszép szaunavilágában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató közreműködésével. Jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki a lap alján lévő regisztrációs űrlapot! Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok a szeptemberi képzéssel kapcsolatban!

Tartozz az ország legjobb Szaunamesterei közé!

Legyél Te is az egyik legjobb Szaunamester! Tartozz az ország legnépesebb Szaunamester táborához, tegyél szert biztos tudásra és szerezz be minden szükséges szaunás terméket kedvezőbb áron!

Aromaterápiás képzés a SzaunaClubnál!

A SzaunaClub képzése új irányba bővül, melynek képviselője az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke, Hollódi Gergely. Mit kell tudni alapjaiban a magyarországi aromaterápiáról nemzetközi viszonyokhoz hasonlítva és melyek az egyesület központi törekvései?

Ilyen vizsgázni a SzaunaClubnál

Tóth Ditkével folytatott interjúsorozatunk utolsó felvonásában Ditke a SzaunaClub képzését követő vizsga élményéről számolt be. Ezen felül pedig kíváncsiak voltunk, hogy oklevéllel a zsebében, mik a tervei a jövőre vonatkozóan? :-)

Milyen is a SzaunaClubnál tanulni?

Tóth Ditkével a SzaunaClubnál frissen végzett szaunamesterrel folytatott interjúsorozatunk előző részében Ditke szaunás múltjáról számolt be, illetve elmesélte, hogyan is történt, hogy a SzaunaClub még egy lelkes, tehetséges tanulóval gazdagodott. A folytatásban megtudhatod, mire számíthatsz, ha beiratkozol. :-)

Tóth Ditke beszámolója a SzaunaClub képzéséről

Az elmúlt időszakban hétről hétre követhettétek nyomon Szabó Zoltánnal készített interjúsorozatunkat, amelyben igyekeztük egy kicsit közelebbről bemutatni a SzaunaClub képzését. Hogy még színesebbé tegyük az összképet, ezúttal az érem másik oldaláról vizsgáltuk meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket: Tóth Ditke, frissen végzett szaunamester megtisztelt bennünket és elmesélte a SzaunaClubnál szerzett élményeit. :-)