hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

 SzaunaClub TörzsvendégKártya

 

A Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. bevezeti a törzsvendégkártyát, melyen keresztül a kártyával rendelkező SzaunaClub tagok kedvezményes vásárlásra és szolgáltatások igénybevételére jogosultak a Klubbal szerződött partnereknél. A kártya felmutatásával a SzaunaClub által szervezett és kártyaelfogadásra megjelölt programokon is kedvezményesen lehet részt venni a meghírdetett fürdőkben és wellness központokban.

A kártya minimum 10% kedvezményre jogosítja a kártya tulajdonosát meghatározott szolgáltatások igénybevétele esetén. A kártyát elfogadó helyek listáját folyamatosan bővítjük, oldalunkon közzétesszük, megjelölve a kártyával igénybevehető szolgáltatásokat és a kedvzemények mértékét. A kártya érvényességi ideje a váltástól számított egy év.

Az a kártyával rendelkező tagunk, aki újabb tagokat invitál oldalunkra, úgy hogy ők is kártyával rendelekező taggá válnak, részükre 250 pontot írunk jóvá, melyet szerződőtt partnereink nem csak akciós szolgáltatására válthatnak be. Minden így szerzett pont 1 Ft-nyi szolgáltatás igénybevételére jogosít SzaunaClub utalványon keresztül!

Reméljük minél többen éltek ezzel a lehetőséggel, hogy kedvezményesen szaunázhassatok és minél többen legyünk itt a SzaunaClubban.

SzaunaClub TörzsvendégKártya Igénylése!

 

SzaunaClub TörzsvendégKártya Elfogadóhelyek      -       SzaunaClub TörzsvendégKártya Szabályzat

 

Keress, kövess minket a többi platformunkon is! Köszönjük!

facebook 50x50 GooglePlus logos 50X50 Twitter Log 50x41 instagram 50x50 Youtube logo 50x50