hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Igazi wellness paradicsomban valósul meg a szeptemberi szaunamester képzés!

2020.09.24. és 27-e között, Márfű meseszép szaunavilágában lesz lehetőségük a jelentkezőknek elsajátítaniuk a szaunamesterség alapjait! A leendő szaunamestereket Dankovits Zsuzsanna vezeti be a szakma rejtelmeibe, akivel nem rég interjút is készítettünk. Ezúttal Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA igazgatója tisztelt meg bennünket írásával, mellyel bízunk benne, hogy sikerül átadni a létesítmény emelkedett hangulatát, amely fogadni fogja diákjainkat a szeptemberi képzésen!

"Pihenésről, kikapcsolódásról mindenkinek más jut az eszébe. Lazítani lehet aktívan, vagy éppen hátradőlve. Egy biztos, minél több formáját élvezhetjük a pihenésnek, annál teljesebb lehet a siker

A Martfű-Termál SPA földrajzi elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően jó eséllyel ki tudja elégíteni a pihenésre vágyók igényét

Martfű a Tiszazug kapujában fekvő alföldi kisváros. A város nyugalma, a csend hangja, a tiszai levegő illata, az érintetlen természet közelsége mind hozzájárult, hogy a település felkerült a Magyarországi Gyógyhelyek listájára. A kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez a természet adta lehetőségen kívül mást is rejt a város.

A környezetbe simuló Martfű Termál Spa üdülőkomplexum közvetlenül a Tisza partján, a Tájvédelmi körzet határán fekszik. A Termálhotel Martfű***superior szálloda, a Martfű Gyógyfürdő és Uszoda, a Wellness és Konferenciaközpont a régió egyik legismertebb turisztikai létesítménye. A természet közelsége, a Tisza part, a horgásztó a tóparti apartmanokkal vagy a Kastélyszálló az ősparkjával mindenkit sétára csalogat. Az aktív pihenés szerelmesei is megtalálhatják itt a kikapcsolódást. Túrázás, lovaglás vagy biciklizés mellett az uszoda 33m-es sportmedencéjében kiúszhatják magukból a stresszt vagy éppen kalandból a 3m mélybe vethetik magukat a medence trambulinjáról. A gyógymedencék elválaszthatatlan részét képezik a „lustizásnak”, legyen tél vagy nyár.

A testi - lelki pihenés királynője azonban a wellness kényeztetése

Mivel lehet tovább fokozni a hatást? Az épített környezettel, mint a Martfű Termál SPA Skandináv wellness világában. Skandináv wellness az Alföldön – mégsem képzavar. Belépve, a legtöbb wellnesstől eltérő, egyedi környezet fogadja. A természetes faborítás vegyül a skandináv naturizmussal. A pihenőtér és a szauna kabinok egyedi megjelenéssel kerültek kialakításra, mely önmagában is kellemes hatást kelt. Finn,- bio,- infraszaunában, valamint gőzkabinban szaunázhatunk. A jégbarlangban jeges pakolással hűthetjük felhevült testünket. A pezsgőmedence és Kneipp taposó kellemes átvezető program két szaunázás között. A nagyméretű napozóterasz - essen hó vagy süssön a nap – mindig kellemes pihenést biztosít. A sóbarlangban valóságos sóbányában találhatja magát, hiszen minden irányból sókristályok veszik körül, itt bokáig gázol az ember a sóban. Éppen ezért lábvédőzsák használata szükséges. A testi- lelki kényeztetést pedig tetőzheti egy kellemes masszázzsal. A nagyméretű fitneszterem sem csak a legaktívabbakat várja, belépés felső korhatár nélkül. 

És talán a legfontosabb. Szálloda szobájából papucsban és köntösben barangolhatja be a gyógyfürdő és uszoda valamint a Skandináv wellness központ szolgáltatásait, de ne hagyja otthon túracipőjét sem."

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: